Kopiera länk

Installerat och klart

Med vår tjänst Installerat och klart får du en produkt installerad och klar till ett fast pris! Vi sköter all rådgivning, frakt, byte, installation samt bortforsling av din befintliga enhet. Vi bokar in en tid som passar dig, du behöver bara luta dig tillbaka – så löser vi resten!

Om tjänsten

Installerat och klart ger dig som kund möjligheten att köpa ett helhetskoncept då du är i behov av en ny produkt. Kanske behövs din läckande WC-stol bytas ut? Eller vill du kanske förnya din gamla köksblandare? I Installerat och klart ingår allt inom ramen för dina VVS-behov. Till ett paketpris.

Varför välja Installerat & klart?

Att välja Wiiks Rörs Installerat & klart innebär inte bara en kostnadseffektiv lösning utan också en hel del fördelar som gör din upplevelse så smidig som möjligt:

  • Fast Pris: Vi förstår vikten av att ha kontroll över ditt budget. Med vårt fasta pris behöver du inte oroa dig för överraskningar. Du vet exakt vad du betalar för från början till slut.
  • Byte och installation: Våra kunniga tekniker tar hand om hela processen åt dig. Från att ta bort de gamla produkterna till att installera de nya – du kan luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet.
  • Frakt inkluderad: Glöm krångel med transport. Vi inkluderar frakten av dina nya produkter så att de kommer direkt till din dörr.
  • Bortforsling av gamla produkter: Vi tar ansvar för att avyttra dina gamla produkter på ett miljövänligt sätt. Du behöver inte fundera på hur du ska bli av med dem – vi tar hand om det åt dig.

Fördelar med Installerat & klart?

  • Tidsbesparing: Genom att välja “Installerat & Klart” sparar du värdefull tid. Du slipper oroa dig för att transportera och installera produkterna själv.
  • Kvalitetssäkring: Våra erfarna och certifierade montörer garanterar att installationen utförs korrekt och enligt gällande regler, för maximal säkerhet och pålitlighet.
  • Miljövänligt: Vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön genom att ansvara för en korrekt bortforsling av gamla produkter.

Boka Installerat & klart hos Wiiks Rör idag!

Wiiks Rörs Installerat & klart är det perfekta alternativet för dig som vill ha en problemfri upplevelse när det gäller installation och byte av enheter. Kontakta oss idag för att boka in din tid, så kan du luta dig tillbaka och njuta av ditt uppgraderade hem utan bekymmer.

240114-Comfort-Tom-C2706.jpg