Kopiera länk

Om Wiiks Rör

Historia

Wiiks Rör startades 1964 av Eiler och Margareta Wiik och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig aktör inom VVS-branschen. Sedan 25 år tillbaka drivs företaget av döttrarna Lena och Lisa tillsammans med Lisas man Christer.

 

Vår verksamhet

Våra största arbetsområden är värmepumpar och vårt koncept Färdigt Badrum. Med värmepumpsinstallationer började vi redan 1976, vilket ger oss en lång erfarenhet på området med cirka 5.000 installerade anläggningar. Vi har sålt Thermia sedan start och är en av Sveriges största återförsäljare. Vi arbetar även med stora fastighetsanläggningar för bostadsrättsföreningar, kyrkor, industrier och hotell. Vår VVS-ingenjör säkerställer att allt blir rätt dimensionerat och att energibesparingen kalkyleras noggrant.

Färdigt Badrum är en av våra mest uppskattade tjänster. Vår projektledare gör hembesök, CAD-ritar det nya badrummet och ger en detaljerad presentation och förslag. Fast pris under bestämd tid är våra ledord. Vi utför såklart även servicearbeten av alla slag. Vi har också en stor badrumsbutik där du i lugn och ro kan se dig omkring, känna på material och se duschlösningar. Vi erbjuder även badrumstillbehör, duschset, handdukar och ett stort reservdelslager.

 

 

Välkommen till oss!

Vi är ett team på 13 anställda med en medelålder på 52 år. Vi är ett glatt gäng med stark lagkänsla som har roligt på jobbet. Även på fritiden hittar vi på aktiviteter tillsammans, som ishockeymatcher, trav och resor vartannat år. Välkommen in och träffa oss!

Tveka inte att ta kontakt med oss med alla dina VVS frågor och bekymmer. Vi hjälper dig!

gruppbild_thermiasortiment_nov2019_ID2004.jpg