Kopiera länk

Butiken

Utforska vår inspirerande butik

Välkommen till vår butik på Magasinsgatan 20 i Storvik. Hos oss hittar du en mångfald av idéer och möjligheter för att förverkliga dina drömmars badrum. Ta en titt på våra inspirerande utställningar som visar upp ett 20-tal olika badrumsdesigner. Varje utställning är noggrant utformad för att ge dig en tydlig bild av hur olika stilar och inredningar kan se ut i ditt eget hem. Från moderna och minimalistiska badrum till klassiska och tidlösa designer – vi har något som passar alla smaker och preferenser. Du kan också inspireras av kakel och klinker i våra fina utställningar. Vi hjälper dig också om du är intresserad av att installera en värmepump, vi har svar på de flesta frågor och kan vägleda dig till rätt val.  

Personlig rådgivning och planering

Behöver du hjälp med att planera och designa ditt badrum? Våra experter erbjuder personlig rådgivning för att säkerställa att du får exakt det du önskar. Vi kan hjälpa dig med allt från idéstadiet till färdig installation, och vi arbetar nära dig för att skapa en lösning som är både funktionell och estetiskt tilltalande. I vår butik säljer vi även installerat och klart, om du endast är i behov av en uppfräschning eller ett byte av din befintliga produkt.  

Välkommen!

Välkommen att besöka vår butik och ta del av alla de fantastiska möjligheter vi erbjuder. Du hittar oss på Magasinsgatan 20 i Storvik, och vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig förverkliga ditt drömbadrum.