Kopiera länk

Färdigt Badrum

Drömmer du om ett nytt, fräscht badrum? Vi gör dina drömmar till verklighet med en smidig och trygg renoveringsprocess från början till slut. Upptäck hur vi kan förvandla ditt badrum med våra paketlösningar, fast pris och garanterad kvalitet. Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum idag - från idé till verklighet!

Hos Wiiks Rör gör vi din badrumsrenovering till en enkel och njutbar upplevelse. Vi står vid din sida genom hela processen och erbjuder fullständig hjälp och stöd.

Så här fungerar vår process:

  • Idé och planering: Vi börjar med att förstå dina drömmar och behov genom ett personligt hembesök där vi kan mäta ditt badrum och svara på dina frågor. Här utforskar vi även alla möjligheter som finns med ditt badrum och tar fram kreativa lösningar som passar just dig.
  • Design och visualisering: Se dina idéer komma till liv med hjälp av en detaljerad 3D-visualisering som vi tar fram. Detta ger en klar bild av hur ditt nya badrum kommer att se ut innan arbetet ens påbörjas.
  • Fast pris och tidsram: Vi erbjuder ett fast pris och en tydlig tidsplan för hela renoveringsprocessen. Inga överraskningar, bara trygghet.
  • Professionellt utförande: Vårt erfarna team tar hand om hela renoveringen enligt den överenskomna tidsplanen. Du kan lita på att vi levererar hög kvalitet och noggrannhet i allt vi gör. Alla våra montörer är certifierade enligt branschens regelverk. Du har endast kontakt med en projektledare som ser till att tidsplanen följs och att allt material är på plats i tid. 
  • Kvalitet och kontroll: Vi samarbetar endast med välkända leverantörer som garanterar en hög kvalitet på alla produkter. Vår noggranna kvalitetskontroll säkerställer att allt håller högsta standard.
  • Trygghet och garanti: Din trygghet är vår prioritet. Vi erbjuder en omfattande trygghetsgaranti som ger dig sinnesro genom hela renoveringsprocessen och flera år efter.

Kontakta oss idag

Tveka inte att kontakta oss om du är redo att renovera ditt badrum. Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Din dröm, vår verklighet. Ring oss eller besök vår fina butik för att boka ett kostnadsfritt hembesök idag!

620895 Epos Underdel Rand 120x45 brun ask 2+1L Push screen.jpg