Kopiera länk

Service och reparation

Professionell service och reparationer för värmesystem

Hos oss erbjuder vi omfattande service och reparationer för olika typer av värmesystem och vattenreningsutrustning. Vi har lång erfarenhet och expertis inom följande områden:

  • Bergvärme
  • Luft/vatten-värmepumpar
  • Luft/luft-värmepumpar
  • Pelletsbrännare
  • Minireningsverk
  • Vattenfilter

Din värmepump är byggd för att hålla år efter år, men precis som all annan avancerad teknik kan den behöva ses till regelbundet. Med återkommande service säkerställer vi att din värmepump kontrolleras och att inställningarna finjusteras vid behov. Detta ger din värmepump bästa möjliga förutsättningar för lång livslängd, optimal prestanda och minimerad risk för driftstörningar.

Service för värmepumpar och värmesystem

Vi utför service och reparationer på alla typer av värmepumpar och värmesystem. Vid varje service kontrolleras och mäts värmepumpens komponenter noggrant. Du får ett detaljerat protokoll som intygar att din installation fungerar optimalt.

En återkommande service kan ge din värmepump en ökad livslängd med maximal verkningsgrad och energibesparing. Samt kan en regelbunden service ge dig en minskad risk för oväntade fel och driftstopp.

Professionella rörmokare

Vår service utförs alltid av utbildade och erfarna servicemontörer med korrekta verktyg. Vi strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga service och säkerställa att deras värmesystem fungerar effektivt och pålitligt.

Kontakta oss idag för att boka en service eller för mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina värmesystem och vattenreningsbehov!

rormokare.jpg