Kopiera länk

Om oss

Historia

Mählqvist Rör har en lång och stolt historia som började 1943 när Artur och Thora Mählqvist grundade företaget. Deras söner, Gunnar och Lennart Mählqvist, tog över verksamheten och idag ägs och drivs Mählqvist Rör av Mikael Mählqvist och Martin Nilsson. Huvudkontoret är beläget i Vingåker, med filialer i Katrineholm och Flen. Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster inom VVS, inklusive entreprenader, totalentreprenader, samt service och underhåll.

Vår affärsidé

Genom kontinuerlig fortbildning av vår kontors-, butiks- och servicepersonal kan våra kunder alltid vara säkra på att få de bästa lösningarna på sina VVS-problem. Vårt motto är: RÖR DET RÖR, RÖR DET OSS!

Som medlem i Comfort-kedjan och Installatörsföretagen garanterar vi att vårt företag alltid har ett starkt kvalitetstänkande med kunden i centrum.

Mählqvist Rör erbjuder ett brett spektrum av tjänster, från mindre servicearbeten för villaägare till stora totalentreprenader där vi ansvarar för både konstruktion och ritningar. För att hänga med i den snabba tekniska utvecklingen investerade vi 1995 i AutoCad för våra tre kontor. Vi är även medlemmar i SVEP och har varit återförsäljare för Thermia värmepumpar sedan 1980, så ni kan tryggt vända er till oss för värmepumpinstallationer.

mahlqvist ror - arthur-thora.jpg Thora och Artur Mählqvist