Kopiera länk

Företag

VVS-Tjänster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

Oavsett om du äger en fastighet eller förvaltar en bostadsrättsförening, erbjuder vi omfattande service, underhåll och installation inom vatten, värme, el och ventilation. Vi säkerställer att dina system fungerar optimalt och att eventuella problem snabbt åtgärdas.

Service och Underhållsavtal

För att ge dig tydlig kostnadsbild och trygghet erbjuder vi både ramavtal och skräddarsydda service- och underhållsavtal. Med en fast avgift får du klara besked om kostnaderna för de tjänster du behöver.

Stambyte

När det är dags för stambyte, utför vi en total översyn av fastighetens rörsystem och presenterar lösningar med en detaljerad offert. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering till slutförande.

För fastighetsägare

Äger eller förvaltar du fastigheter? Vi erbjuder både service och löpande underhåll för alla vatten- och uppvärmningssystem i din fastighet. Genom våra samarbetspartners kan vi också erbjuda full service inom el och ventilation. För fastighetsägare med spridda fastigheter över landet finns möjligheten att teckna ramavtal med oss.

Värmepumpar

Våra medlemsföretag installerar cirka 4 000 värmepumpar per år och utför omfattande underhåll. Om du är leverantör av värmepumpar till fastighetsägare, kan du teckna ett serviceavtal med oss. Vi rycker snabbt ut vid problem, så att din verksamhet inte belastas av driftstörningar.

Vi är dedikerade till att ge våra kunder högkvalitativ service och lösningar för alla deras VVS-behov. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina fastigheter.

shutterstock_2009312963.jpg