Mählqvist Rör AB

Vi är ett VVS-bolag och en del av Comfort, en av Sveriges största installationskedjor. Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken erbjuder vi omfattande installationstjänster inom VS, inklusive badrumsinstallationer och reparationer. Oavsett om det gäller nyinstallationer eller underhåll, kan du lita på oss för pålitliga och professionella lösningar inom vatten och värme. Rör det rör - rör det oss!

sda

Just nu

Aktuella erbjudanden

Som en del av Comfortkedjan erbjuder vi dig fasta kanonpriser installerat och klart. Kika vidare och boka din installation redan idag!

Våra tjänster för privatperson

Mählqvist Rör AB i Vingåker

Välkommen till vår välsorterade Comfort-butik i Vingåker med allt du behöver för toalett, badrum. Vi har även Gardena produkter i vårt sortiment.

Besök oss och se vårt sortiment !

Mählqvist Rör AB i Katrineholm

Välkommen till vår välsorterade Comfort-Butik i Katrineholm med allt du behöver för toalett och badrum. Vi har även bubbelbadkar.

Besök oss och se vårt sortiment !

Mählqvist Rör AB i Flen

Välkommen till vår välsorterade Comfort-Butik i Flen med allt du behöver för toalett och badrum. Vi har även bubbelbadkar.

Besök oss och se vårt sortiment !

Lediga jobb

Vi är alltid på jakt efter duktig personal så får du gärna höra av dig till oss!

Skicka din ansökan gärna på mail till mikael@mahlqvist.se eller martin@mahlqvist.se

Jobbannons montörer

Just nu letar vi efter fler montörer för både entreprenad och installation. Vi söker dig med erfarenhet inom VVS, en gymnasieexamen från VVS-programmet eller liknande samt körkort.

Hitta oss

Mählqvist Rör Aktiebolag

Välj en plats för att få mer information om butiken:

Vi finns på flera orter - kontakta oss på våra filialer