Se ditt lokala utbud

Mählqvist Rör AB

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Rör det rör, rör det oss ! Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.

Våra tjänster

Mählqvist Rör AB i Vingåker

Välkommen till vår välsorterade Comfort-butik i Vingåker med allt du behöver för toalett, badrum. Vi har även Gardena produkter i vårt sortiment. Besök oss och se vårt sortiment !

Mählqvist Rör AB i Katrineholm

Välkommen till vår välsorterade Comfort-Butik i Katrineholm med allt du behöver för toalett och badrum. Vi har även bubbelbadkar. Besök oss och se vårt sortiment !

Mählqvist Rör AB i Flen

Välkommen till vår välsorterade Comfort-Butik i Flen med allt du behöver för toalett och badrum. Vi har även bubbelbadkar. Besök oss och se vårt sortiment !

Träffa våra medarbetare

Tips & Råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Lediga jobb

Vi är alltid på jakt efter duktig personal så får du gärna höra av dig till oss!

Skicka din ansökan gärna på mail till mikael@mahlqvist.se eller martin@mahlqvist.se

Jobbannons montörer

80 år av rörinstallationer. Mählqvist Rör har, under sina 80 år i branschen, alltid varit familjeägt. Vi har varit involverade i dom stora och fina byggnadsprojekten i Mälardalen under alla år. Vi har ett stort kundfokus och vi uppmuntrar till personlig utveckling hos våra medarbetare. Vi är ett av Södermanlands äldsta företag inom VVS-branschen med idag drygt 40 medarbetare. Vi tar oss an allt från små badrumsrenoveringar till större entreprenader i mångmiljon-klassen. Tillsammans, med våra 130 medlemsföretag i Comfort, bildar vi Sveriges största VVS-kedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghets-garantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Nu söker vi fler montörer inom både entreprenad och installation. Vi önskar att du har erfarenhet inom VVS, en gymnasieexamen från VVS-programmet eller liknande och har körkort. Tjänsten är på heltid. Kontakta Martin Nilsson för mer information på 0157-244 61 eller martin@mahlqvist.se

Hitta oss

Mählqvist Rör Aktiebolag

Välj en plats för att få mer information om butiken: