Se ditt lokala utbud

Mählqvist Rör AB

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Rör det rör, rör det oss ! Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.

Våra tjänster

Mählqvist Rör AB i Vingåker

Välkommen till vår välsorterade Comfort-butik i Vingåker med allt du behöver för toalett, badrum. Vi har även Gardena produkter i vårt sortiment. Besök oss och se vårt sortiment !

Mählqvist Rör AB i Katrineholm

Välkommen till vår välsorterade Comfort-Butik i Katrineholm med allt du behöver för toalett och badrum. Vi har även bubbelbadkar. Besök oss och se vårt sortiment !

Mählqvist Rör AB i Flen

Välkommen till vår välsorterade Comfort-Butik i Flen med allt du behöver för toalett och badrum. Vi har även bubbelbadkar. Besök oss och se vårt sortiment !

Lediga jobb

Vi är alltid på jakt efter duktig personal så får du gärna höra av dig till oss!

Skicka din ansökan gärna på mail till mikael@mahlqvist.se eller martin@mahlqvist.se

Jobbannons montörer

Du vill jobba hos oss ? Tveka inte och skriv oss. Klicka på länken här !

Hitta oss

Mählqvist Rör Aktiebolag

Välj en plats för att få mer information om butiken:

Tips & Råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Privat
Tips & Råd

Varför välja en väggnära golvbrunn?

Behöver du bry dig om avloppet? En golvbrunn kan absolut lyfta din framtida badrumsupplevelse. Här förklarar vi närmre!

Privat
Tips & Råd

10 växter som gör badrummet mer levande

Har du svårt att få växterna att överleva i badrummet? Då kan du testa någon av dessa 10 växter som trivs även på de mörkaste platser.

Privat
Tips & Råd

Så barnsäkrar du badrummet i 13 steg

Om det är någonstans våra barn ska kunna känna sig trygga så är det hemma. Ändå sker de flesta olyckor med småbarn just i det egna hemmet, och ofta i badrummet. Här är 13 saker att tänka på för att ditt badrum ska vara barnsäkrat.

Privat
Tips & Råd

Därför ska du inte lämna diskmaskinen på när du går hemifrån

Brukar du sätta igång diskmaskinen eller tvättmaskinen innan du går till jobbet? Visst är det praktiskt att låta maskinerna sköta sitt när man är borta och komma hem till en ren tvätt eller disk. Men det är inte riskfritt – läckage från hushållsmaskiner är en av de vanligaste orsakerna till vattenskador.