Kopiera länk

Månadens Comfortör

September 2021 - Jan Juhlin, VVS-montör på Söderlunds Rör

Motiverad, seriös, framåtsträvande, problemlösare och en grym kollega”. Så löd motiveringen när Jan Juhlin från Söderlunds Rör blev utsedd till Månadens Comfortör i september.

Jan Juhlin har arbetat som VVS-montör på Söderlunds Rör i Uppsala i fem år. Han blev nominerad till Månadens Comfortör av sin kollega Isak Högberg.

Grattis till utmärkelsen Månadens Comfortör september! Hur känns det?

– Jag blev väldigt förvånad och glad såklart. Jag och Isak jobbar i samma team och har ett bra samarbete.

Vad jobbar du med just nu?

– Jag kör mest service och befinner mig för tillfället i en villa där ett rör har gått sönder i badrummet, vilket har lett till att det har droppat ner vatten i källaren. Vi skulle egentligen har startat en badrumsrenovering här för några veckor sedan, men nu fokuserar vi istället på att dra om alla rör i huset.

Hur kommer det sig att du blev montör?

– Jag jobbade tidigare som kock, men för drygt tio år sedan sadlade jag om till montör. Jag gillar att det är relativt fritt och att jag får jobba mycket med problemlösning. Ju klurigare och eländigare ett problem är, desto roligare är det att lösa. Då blir det en större seger när man väl har fixat till det.

Vad är det som gör att du trivs på Söderlunds Rör?

– När jag började här hade Söderlunds Rörs filial i Uppsala bara funnits i ett halvår så jag har fått vara med på hela resan till där vi är idag. Det är en riktigt bra och sammansvetsad grupp där det alltid finns någon att ringa för att bolla tankar och idéer.

Vad ser du fram emot i höst?

– Vi har oerhört mycket att göra och har minst en månads väntetid så jag ser fram emot att komma ikapp lite grann. Man vill ju alltid hjälpa alla och inte låta kunderna vänta alltför länge.