Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Månadens Comfortör

Oktober 2020 - Susanne Hjertén, projektledare på Högbergs Rör

”Med ett stort engagemang och ett genuint intresse för vad kunden vill ha har Susanne mer än fördubblat försäljningen på färdigt badrum på mindre än två år. Från tio sålda badrum till 30 i år det är en fantastisk prestation! Väl värd att bli nominerad till Månadens Comfortör!”

Susanne Hjertén, projektledare för Comfort Färdigt Badrum på Högbergs Rör är Månadens Comfortör i oktober. Hon nominerades av kollegan Tanja Johansson och uppmärksammas för hur hon har bidragit till att öka badrumsförsäljningen under sina två och ett halvt år på Högbergs Rör.

Stort grattis till utmärkelsen, hur känns det?

– Det känns jättebra. Högbergs Rör har jobbat med badrum länge men vi har lagt större fokus på området under senare år. En viktig del i arbetet har varit att sätta ihop ett bra gäng hantverksmässigt. Dels med våra egna montörer, dels med de snickare och målare som vi hyr in.

Ni har fördubblat försäljningen på Färdigt Badrum på två år. Berätta?

– Det har vi verkligen gjort. När jag började 2018 gjorde vi elva badrum. Förra året gjorde vi 22 och i år kommer vi upp i över 30. Det har varit en otroligt rolig utveckling. Samtidigt har det varit oroligt i och med pandemin. I våras var det några kunder som ville flytta fram sin renovering och det kunde vi lösa genom att flytta runt lite och eftersom vi hade sålt in så pass många badrum i tre till fyra månader framåt. Vi har också varit noga med att tala om vilka försiktighetsåtgärder vi har.

Har du något knep eller hemlighet?

– Jag tror att det går hand i hand med mitt personliga engagemang. Jag är noga med att höra vad kunden vill ha och se till att uppfylla deras drömmar. Det är viktigt att lyssna och hantera renoveringen efter plånboken. Det gäller alltid att det verkligen blir som kunden vill ha det.

Vad ser du för badrumstrender idag?

– Kunderna är villiga att lägga lite mer pengar på sitt badrum idag än för bara tio år sedan. Badrummet är verkligen ett rum i huset idag, inte bara en toalett och dusch. Även om vi även gör badrum med våtrumsmatta är det en övervägande andel som vill ha kakel och klinker. Det är en betydande investering, men också lyxigare. Det är framförallt grått och vitt, men fler vågar en möbel med färg idag.

Vad ser du fram emot i vinter?

– I december flyttar butiken till nya lokaler och det är mycket att göra inför det. Det är fantastiskt roligt. Allt är helt nybyggt och erbjuder nya möjligheter. I vårt nya showroom har vi ritat in lite roligare kakel och klinkers som vi kan visa kunderna. Det är lite annorlunda val med bland annat mässing och mattsvart. Vi öppnar den 4 december.