Kopiera länk

Månadens Comfortör

November 2020 - Tanja Johansson, säljare på Högbergs Rör

”För att ha axlat rollen som projektledare gällande flytt och uppbyggnad av ny butik vilket har resulterat i Comfortkedjans modernaste och finaste butik. Hon är alltid positiv, hjälpsam, engagerad och glad. Ställer alltid upp.”

Högbergs Rör i Borås har precis invigt sin nya moderna butik och projektledare var företagets säljare Tanja Johansson. Butiken öppnade i december efter över ett års arbete och planering.

Grattis till utmärkelsen Månadens Comfortör i november, hur känns det?

– Det är jättekul och känns fantastiskt roligt. Jag fick frågan om jag ville driva hela projektledningen med den nya butiken. Det var en stor utmaning och väldigt, väldigt roligt.

Vilken var den största utmaningen?

– Samordningen var nog det tuffaste. Det har gått jättebra, men det är det som har krävt mest planering. Pandemin innebar samtidigt även en hel del avbokningar och förseningar, så det har varit mycket pussel. Men det har gått bra. Det roligaste har varit själva uppbyggnaden av butiken, att se när den växer fram.

Vad är speciellt med er nya butik?

– Vi har gjort en del unika val både gällande färg, form och tillval. Det är inte de vanligaste möblerna, utan det allra senaste. När man kommer in här är det väldigt modernt och det är det som vi har haft i åtanke hela tiden. Det ska vara iögonfallande och många reagerar med ett ”Wow” när de kommer in.

Hur lyckas du vara positiv, glad och engagerad trots alla utmaningar?

– Det är min personlighet oavsett vad jag gör. Jag tycker att allt blir mycket lättare om man ser det positiva och inte det negativa. Och jag gillar mitt jobb. Att det är utmanande och du har ingen aning om vad som kommer ske dagen efter eller vilka problem du behöver lösa.

Jag har väldigt bra kollegor med mig och bra stöttning från André på Comfort KC när det behövts, så helt ensam har jag inte varit i detta.

Vad ser du fram emot nästa år?

– Jag fram emot att kunna genomföra de där sakerna vi drömde om men aldrig blev av i och med corona. Badrumskvällar, tjejkvällar och en invigning av butiken.