Kopiera länk

Månadens Comfortör

Juni 2021 - Jonas Rudstam, ansvarig för Färdigt Badrum på Aderbys Rör

“Jonas gör ett gott intryck på privatpersoner vid köp av färdigt badrum, vilket gynnar både Aderbys och Comfortkedjans varumärke – och han är dessutom en bra kollega.”

Jonas Rudstam är ansvarig för Färdigt Badrum på Aderbys Rör i Kungsbacka i Halland. Han blev nominerad av Kenneth Bernekvist, som är projektledare på företaget.

Grattis till utmärkelsen Månadens Comfortör i juni! Hur känns det?

– Det värmer såklart att höra att man gör ett bra arbete.

Vad gör du på jobbet?

– Träffar kunder och ritar upp badrum utefter deras önskemål. Det är en säljande roll som handlar om att hjälpa kunderna framåt. Sedan har jag ett fantastiskt team av rörläggare, snickare och elektriker som ser till att jobbet blir väl genomfört.

Vilket är ditt bästa säljknep?

– Det är viktigt att skapa förtroende och att fråga kunderna vad de har för förväntningar, samt vad de tycker fungerar bra respektive mindre bra i deras nuvarande badrum. Men jag har nog inget direkt knep, utan det handlar snarare om att samla på sig erfarenhet.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

– Jag tycker om att designa badrum och hitta på smarta lösningar. Det är också kul att jobbet är varierat och att jag får träffa många olika typer av människor. Jag är alltid glad på söndagar eftersom jag vet att jag får komma hit varje måndag.

Du har jobbat på Aderbys Rör i 13 år. Vad får dig att stanna på företaget?

– Aderbys Rör är måna om sin personal och visar ett stort förtroende för oss. De är intresserade av vad vi gör, ställer många frågor och hjälper oss att utvecklas vidare i våra roller.

Vad ser du fram emot i höst?

– Att genomföra allt vi har sålt in under året och att planera inför nästa år.