Kopiera länk

Månadens Comfortör

Juli 2021 - Harri Sillanpää, montör på Högbergs Rör

"Harri är en av de mest kompetenta montörerna vi har på Högbergs. Han backar aldrig för något jobb, stort som smått. Harri kan ha hand om våra samverkansprojekt på 6-7 miljoner och styr ihop dem med bravur, och kan därefter hoppa emellan med mindre konsumentjobb eller tekniskt avancerade undercentraler. Han sprider en enorm glädje bland sina kollegor och har alltid ett stort leende på läpparna. Harri brinner för sport och tar alltid hand om de jobb som berör Borås Arena och Boråshallen."

Harri Sillanpää har jobbat på Högbergs Rör i Borås sedan 2010. Han blev nominerad av sin chef Tobias Eriksson.

 

Grattis till utmärkelsen Månadens Comfortör i juli! Hur känns det?

 

– Tack, det känns väldigt roligt. När jag fick höra motiveringen blev jag så glad att jag nästan blev lite tårögd.

 

Vad jobbar du med för projekt just nu?

 

– Vi bygger och renoverar Byttorpsskolan här i Borås. Det är ett ganska stort projekt som kommer att vara klart nästa sommar.

 

Vad gillar du mest med ditt jobb?

 

– Jag känner fortfarande en oerhörd skaparglädje när jag jobbar. När jag drar rör känner jag mig lite som en konstnär som målar en tavla. Men framförallt har jag så goa kollegor. Det är bra en anda och sammanhållning på Högbergs.

 

Berätta om ditt sportintresse!

 

– Förutom att spela pingis och köra lite tyngdlyftning, sportar jag inte så mycket själv. Men jag kollar mycket på basket och fotboll på fritiden. Både jag och mina barn hejar på Elfsborg och Borås Basket, och går gärna och tittar på matcherna tillsammans.

 

Vad ser du fram emot i höst?

 

– Att äntligen få gå på matcher igen! På grund av pandemin har det inte varit möjligt det senaste året. Det ska bli kul att se Elfsborg möta Malmö den 22 september. Jag ser också fram emot att åka till Liseberg tillsammans med jobbet och köra femkamp.