Kopiera länk

Månadens Comfortör

Januari 2021 - Patrik Dahlström, samordnare/projektledare på Bad & Energicenter i Hudiksvall

“Patrik har under hösten drivit ett ROT-projekt, stambyte för badrum och kök samt energioptimering på frånluften med värmepump åt Hudiksvallsbostäder på 15 lägenheter. Det är företagets första projekt som totalentreprenör med cirka 10 UE att planera för. Patrik har drivit projektet samt planerat det med stor framgång. Han är en glädjespridare och hittar alltid bra lösningar även om det ser omöjligt ut.”

Patrik Dahlström har arbetat för Bad & Energicenter i Hudiksvall i 30 år. Han började som montör och är idag – i rollen som samordnare/projektledare – vd:n Anders Hanssons högra hand. Han blev nominerad av Anette Hansson, som driver företaget tillsammans med Anders. Vi ringde upp honom för att gratulera till utmärkelsen Månadens Comfortör i januari.

Grattis Patrik, hur känns det?

– Det är alltid roligt att få uppskattning för det man gjort så jag är jätteglad.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

– Jag gillar variationen och bredden. En dag är aldrig den andra lik. Jag tycker också om att jag får samarbeta med många olika professioner.

Hur sprider du god stämning på jobbet?

– Det handlar om att själv alltid ha en positiv attityd – då smittar det av sig på andra.

Vad är det bästa med att vara en del av Comfortkedjan?

– Utbytet som vi har med varandra. Man kan alltid ringa någon annan medlem i kedjan för att få tips och råd. Jag gillar också möjligheten till vidareutveckling i form av exempelvis kurser. Jag har bland annat gått en kurs i projektledning, vilket var ett bra sätt att träffa andra comfortörer och få inblick i hur de arbetar.

Har ni något spännande projekt på gång i vår?

– Det byggs mycket i Hudiksvall för tillfället och en hel stadsdel håller på att växa fram så vi hoppas vara del av många projekt framöver. Vi står bland annat i startgroparna för ett nytt nyproduktionsprojekt.