Kopiera länk

Månadens Comfortör

December 2020 - Tony Grafström, montör på Aderbys Rör

Tony är vår veteran och en klippa för Aderbys Rör. Han ställer alltid upp för både kunder och medarbetare. Är en flexibel lagspelare och hjälper alltid till när och där det behövs med ett leende på läpparna. Ringer du Tony får du alltid ett ”vad kul att du ringer”!

Tony Grafström har arbetat som montör på Aderbys Rör i Kungsbacka i 32 år och blev nominerad till Månadens Comfortör av sina kollegor i butiken. Vi ringde upp honom för att gratulera till utmärkelsen.

Grattis, Tony! Hur känns det att ha blivit utsedd till Månadens Comfortör i december?

– Jag är både chockad och glad! Att få höra så fina ord från butikspersonalen var väldigt roligt.

Vad gör du för att sprida god stämning på jobbet?

– Det är inget jag gör medvetet, men jag är en positiv människa som aldrig ser några problem – bara möjligheter. Jag tycker om att ställa upp för folk och hjälpa till där jag kan. Sedan trivs jag så bra med mitt arbete och kan inte komma på en enda dag under alla dessa år som jag tyckt att det varit jobbigt att gå hit på morgonen. Jag gör det alltid med glädje. Eftersom jag fyller 65 år i sommar har jag bara några få år kvar innan pensionen, vilket gör att jag passar på att njuta lite extra mycket av att vara på jobbet.

Vad är det som gör att du trivs så bra på Aderbys Rör?

– Det är framförallt arbetskamraterna, både personalen här på firman och även alla de målare, snickare och elektriker som jag jobbar med ute i olika projekt. Många av de gubbarna har jag ju samarbetat med i många år.

Hur ser du på 2021?

– Förra året var såklart inte ett av de roligaste, så nu hoppas jag att det hela vänder i och med vaccinet.