Kopiera länk

Månadens Comfortör

Augusti 2021 - Johan Eriksson, arbetsledare på Jäders Värme & Sanitet,

“Johan började som montör och har jobbat på företaget i över 20 år och alltid ställt upp och gett minst 100%. Sista 2 åren har han gått in som arbetsledare och styr alla våra montörer på bästa sätt, såväl för "killarna" som kunderna. Servicenivån och engagemanget är på en nivå som är helt fantastisk. Johan är en person som verkligen tänker på och vill hjälpa alla.”

Johan Eriksson arbetar på Jäders Värme & Sanitet i Skellefteå. Han blev nominerad till Månadens Comfortör av Robert Jäder, som äger företaget.

Grattis till utmärkelsen Månadens Comfortör i augusti! Hur känns det?

– Det känns roligt – och väldigt överraskande!

Vad jobbar du med just nu?

– Det är allt från nybyggnationer av villor och industrifastigheter till olika ROT-jobb. För det mesta är jag på kontoret, men ibland åker jag också och hälsar på ute i projekten för att ge våra montörer lite support.

Hur tar du hand om ditt team?

– Jag försöker att få dem att känna sig uppskattade och behövda. Det är viktigt att de trivs och har det bra här på företaget.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

– Alla fina samarbeten som jag har med mina kollegor på kontoret, i butiken och med montörerna ute på fältet. Har man många bra människor runt omkring sig orkar man fortsätta slita på. Jag tycker också att det är stimulerande att kunna hjälpa våra kunder med deras behov. Många är ju i nöd när de ringer så då är det kul att kunna finnas till hands för dem.

Varför valde du montöryrket?

– Både min pappa och farfar var rörmontörer så det kändes som ett självklart val även för mig.

Vad ser du fram emot i höst?

– Att jobben fortsätter att rulla in och att vi fortsätter ha kul på jobbet.