Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Värme & ventilation

Piggare och gladare med Comfort

Ett nytt ventilationssystem på t ex ett äldreboende gör både boende och personal mer alerta. Med ren och syrerik luft ökar energin och det blir mer kraft över till aktivitet och en extra kram. Samma sak för alla barn som sitter vid sina skolbänkar och försöker lära sig ekvationer. Och när det blir kallt händer något med alla husägare som har installerad värme i golvet. Solvarma golv uppskattas nämligen av fötterna, och den som är varm om fötterna håller sig friskare och har närmare till ett leende.

Comfort har en bred kompetens av installationer inom VS, el och ventilation, bl a i bostäder, skolor, hotell, köpcentra, logistikhallar och industrier. Den multidisciplinära kedjans uppdrag spänner mellan renoveringar och nybyggen, där man ansvarar för helentreprenad, delad entreprenad eller underentreprenad. Tack vare 130 medlemsbolag och ett par tusen installatörer över hela landet har du alltid ett Comfort runt hörnet.

Som värme- och ventilationsexperter hjälper Comfort dig med allt från rådgivning och energismarta produktval till installation och underhåll av nya lösningar. Du guidas genom hela processen fram till godkänd slutbesiktning, och tack vare lång erfarenhet och hög kompetens får din fastighet den bästa tänkbara lösningen.

Genom åren har Comfort varit med och byggt flertalet skolor, hotell och fastigheter och sett till att byggnaderna blivit energisparande och med egen uppvärmning. De certifierade montörerna är ständigt uppdaterade och ser till att byggnaderna anpassas och byggs om till modern standard. Allt för att du och de som använder dem ska må lite bättre.