Kopiera länk

Ifö Sense Art

Oavsett storlek och form på ditt badrum har möblerna stor inverkan på rummets övergripande utseende och känsla. Ett väldesignat badrum är både estetiskt tilltalande och funktionellt. Oavsett om funktionalitet är din främsta prioritet när det gäller dina badrumsmöbler eller om du vill skapa en egen oas av välbefinnande, så sätter du själv känslan av hemtrevnad genom dina egna behov och preferenser. Du måste även ta hänsyn till hur mycket utrymme du har. Har du gott om utrymme och plats för förvaring och skåp? Eller måste du hitta smarta sätt att maximera utrymmet i ett litet badrum?

Ifö Sense Art

Serien Ifö Sense Art är modern och tidlös för att passa alla badrum. Badrum behöver inte alltid så mycket inredning, därför är designen enkel och vacker med rena linjer. Ifö Sense Art skapar stilrena badrum där enkelheten är avgörande. Ifö Sense Art högskåp är smidiga och platsbesparande. Om du inte vill ha ett spegelskåp men ändå behöver plats för små badrumsartiklar som tandborstar etc., så kan ett sidoskåp vara lösningen för dig. För större badrumsartiklar är underskåp ett av de bästa alternativen för att förvara exempelvis handdukar. Sense Art underskåp har mjukstängande lådor. Ifö Sense Art erbjuder en stor variation när det gäller skåp för att matcha dina behov och badrummets storlek.

En bättre miljö

Ifö gör sitt  bästa för att skapa hållbara produkter som kan hålla i generationer, och de arbetar kontinuerligt på att bli bättre. Enbart högkvalitativa material anpassade för fuktiga miljöer som badrummet där både fukt, ånga och vattenstänk förekommer varje dag används. Genom att använda fukttåliga material, minskas risken för att mögel och bakterier växer i dina badrumsmöbler på grund av att fukt smyger sig in. Detta är viktigt inte bara för hållbarheten hos dina möbler, utan också för din hälsa. Ifö använder miljövänlig vattenbaserad lack istället för standardlack. Det är bättre både för miljön och för dig. Tillverkningen sker lokalt närhelst det är möjligt för kortare transporttid och mindre utsläpp av CO2.

Kontakta oss

Kontakta din närmaste Comfort-medlem här för att förverkliga din dröm.  

Vi hjälper dig med inspiration och planering av ditt nya badrum, antingen i butik, online eller hemma hos dig. Med hjälp av 3D-ritningar testar vi olika stilar för hitta rätt badrumsdesign för dig. 

Produkter