Kopiera länk

Dansani möbelserie You

Har du alltid drömt om att designa ett nytt badrum helt från grunden? Att välja och vraka och kombinera helt rätt, produkter som matchar din smak och ger en bild av precis vem du är? Då är Dansani YOU något för dig.

Med Dansani YOU, har Dansani skapat ett helt universum för alla som drömmer om att leka med kombinationer och stilar. Badrumsinredning som skräddarsys efter vem du är. Besök våra butiker så hjälper vi dig att välja rätt produkter för ditt badrum. Serien finns i tre grundläggande stilar som du kan anpassa för att skapa ditt drömbadrum tillsammans med våra badrumsexperter. 

Classic You 

Det klassiska uttrycket med ursprung i dansk designtradition återspeglas i varje detalj och skapar en elegant tidlös look. Fronterna sitter innanför sidorna på skåpet, framhäver den visuella elegansen och ger skåpen en snygg inramning. Inramningen framhävs ytterligare av benen som är i linje med sidorna. Du kan förstärka uttrycket med en helt egen färgkombination och välja mellan släta fronter och ramfronter. Skåpen kan dessutom hängas på väggen för att frigöra golvutrymme.

Vintage You  

Romantisk och funktionell retro. Vintage erbjuder ett komplett design- och inredningskoncept fullt av spännande kombinationsmöjligheter. Du har full frihet att välja och vraka bland former och färger och fullända verket med dina favoritföremål. 

Ett lätt och organiskt uttryck sätter ramarna för en personlig, dekorativ inredningsstil. Skåpen definieras tydligt och elegant av de rundade fronterna, som dekorativt inramas av sidorna på skåpet. 

Urban You  

Stramt avskalat uttryck – inga överflödiga detaljer som stör de obrutna, enfärgade ytorna och strikta linjerna. De utanpåliggande fronterna skapar ro med skarpa linjer och avrundade kanter.  

Bra design består av lika delar estetiskt nytänkande och innovativ användarvänlighet. Med Urban överförs de principerna till badrummet, och ger dig unik komfort i vacker och inspirerande miljö. 

Kontakta oss

Kontakta din närmaste Comfort-medlem här för att förverkliga din dröm.  

Vi hjälper dig med inspiration och planering av ditt nya badrum, antingen i butik, online eller hemma hos dig. Med hjälp av 3D-ritningar testar vi olika stilar för hitta rätt badrumsdesign för dig. 

Produkter