Kopiera länk

Bricmate

Bricmate grundades 2007 och är ett svenskt företag specialiserat på granitkeramik. Bricmate inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det skandinaviska uttrycket som bas.  Sortiment utvecklas, handplockas och anpassas organiskt, för att behålla en finstämd balans mellan trender och tidlöshet. Bricmates affärsidé lyder – hög kvalitet och innovativ design.

Kvalitet, service och hållbarhet hand i hand, det är därför sortimentet är sparsmakat. Istället för att köpa in stora mängder med lägre kvalitet, föredrar Bricmate att tillverka och handplocka produkterna hos utvalda producenter och leverantörer som de vet håller hög klass. Stor vikt läggs vid att bygga ett sortiment med hög designkvalitet och många kombinationsmöjligheter.

Granitkeramik kan med sina färgtoner, texturer och mönster skapa oändliga miljöer. Bricmate följer inredningstrender för hela hemmet, så att de kontinuerligt kan presentera inspirerande nyheter som väcker skaparglädje och föder idéer.

Granitkeramik är industriellt tillverkat av naturliga råvaror i huvudsak bestående av finmalt fältspat, sand och lera. Materialet torrpressas under högt tryck och bränns sedan under höga temperaturer. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material vi kallar granitkeramik! Materialet tål starka rengöringsmedel, syror och livsmedel samt högt slitage från såväl gångtrafik som köksredskap. Passar alla ytor såväl i hemmamiljö som offentliga rum och ytor.   

Kontakta oss

Kontakta din närmaste Comfort-medlem här för att förverkliga din dröm.