Kopiera länk

FöretagIndustri

Ny serviceverkstad åt Husbilslandet

COMFORT RÖRTEKNIK – HUSBILSLANDET. När Husbilslandet, en av Sveriges största försäljare av husbilar, byggde ny verkstad, gjorde Rörteknik alla installationer av värme och vatten.

Husbilslandet säljer och servar husbilar. De är en av Sveriges största husbilsfirmor, säljer ca 400 husbilar årligen och har sin verksamhet strax söder om Kristinehamn. I Kristinehamn finns också Comfort-medlemmen Rörteknik som blev kontaktade när en ny serviceverkstad skulle byggas.

– Den stod klar våren 2017. Jag kommer ihåg att det var en väldigt tydlig deadline när hallen skulle vara klar. Jag antar att det har med säsongen att göra berättar Johan Persson, VD på Rörteknik.

I den nya verkstadslokalen har Rörteknik dragit allt vatten och hela värmesystemet. De installerade också en 54 kilowatts värmepump och vattenburna luftvärmare. Arbetet krävde noga planering eftersom att det var så många olika hantverkare som jobbade intensivt för att bli klara i tid.

– Jag tror att det var 20-25 hantverkare där. Snickare, elektriker, plattsättare och folk som monterade de stora lyftarna. Vi fick vara noggranna och planera arbetet tillsammans med de andra entreprenörerna. Att vi har jobbat länge med Husbilslandet i andra projekt bidrog också till att allt gick smidigt.

Här kan du söka efter ditt lokala Comfortföretag