Kopiera länk

FöretagBostäder

Bästa läget i fiskeläget

COMFORT CARL-PHILIPS VVS – BRF BRISEN. I Borstahusen i nordvästra Landskrona har HSB och Peab byggt 16 radhus och 38 lägenheter. Comfort-medlemmen Carl-Philips VVS har installerat värme, vatten och avlopp.

I slutet av 1700-talet grundades fiskeläget Borstahusen av bröderna Borste. Knappt 250 år senare är området en del av Landskrona. Här bygger Peab på uppdrag av HSB 16 radhus och 38 lägenheter som tillsammans bildar Brf Brisen. Från de så kallade Punkthusen ser man rakt ut över Öresund. Carl-Philips VVS i Landskrona har installerat all värme, vatten och avlopp till boendet.

Den första inflyttningen är redan gjord. Nu väntar fas två. Projektledare för uppdraget på Carl-Philips VVS är Magnus Goldstrand.

– Allting ska bli klart nu under våren 2018. Totalt ligger jobbet på ca 4-5 miljoner och vi har genomgående haft två stycken rörmokare igång. Förutom lägenheterna och radhusen finns det även ett underliggande garage.

Förutom att vara en del av byggandet i Borstahusen vill Magnus framhäva hur väl samarbetet med Peab har fungerat.

– Det är en förutsättning för att projektet ska bli lyckat. I det här fallet har samarbetet verkligen fungerat. Logistiken har löpt på utan problem och vi har hela tiden pratat med varandra. Då blir det bra.

Foto: Exaktvision

1 800 certifierade montörer – läs mer om Comfortkedjan