Kopiera länk

Inspiration & trender

Lyft badrummet med en designad golvränna från Geberit

Med dess minimalistiska utseende får golvrännan inte bara badrummet att se rymligare ut utan erbjuder även en ren design i duschen. Golvrännan från Geberit CleanLine kombinerar estetik, funktion och hygien och finns i en mängd olika färger och utföranden, så oavsett om du väljer rostfritt stål, svart krom eller en kakelbärande profil kan golvrännorna från Geberit integreras perfekt i ditt badrum.

– CleanLine är en oerhört flexibel duschränna som kan kapas till exakt längd vid montering för att anpassas till duschutrymmet, säger Ulf Thorén, Geberit.

Designad för enkelhet och renlighet

Geberit golvränna CleanLine kombinerar ett elegant utseende med enkel installation. Dessutom löser det innovativa systemet hygienproblem som golvrännor ofta har. Golvrännor är ofta svåra att rengöra. Men inte Geberit CleanLine. Smutsen glider av från uppsamlingsytan utan problem och hårsilen kan snabbt och enkelt tas bort och rengöras.

–Det är glädjande att se att tack vare enkel rengöring och modern design så har vi en mycket hög kundnöjdhet på våra duschrännor, säger Ulf Thorén, Geberit.

Olika utföranden och färger

Geberits duschränna finns i flera olika modeller, i olika längder och färger. Designbrunnarna är avsedda att monteras i golv med kakel, mosaik eller klinker. CleanLine levereras med en ingjuten brunnsmanschett, färdig att användas med det foliebaserade tätskiktssystem du valt. När det är dags för arbetet med våtrummets tätskikt viks manschetten ut och sammanfogas den folie och det lim som ingår i tätskiktssystemet.

Mer om Geberits designade golvrännor: https://www.geberit.se/badrumsprodukter/dusch-bad/dusch/golvranna-geberit-cleanline/

Här hittar du din närmaste Comfortbutik.