Se ditt lokala utbud

Bergsvikens industriplåt

Bergsvikens Industriplåt är ett etablerat företag med rötter från 1970-talet. År 1999 övertogs verksamheten av föregående ägare Lars Lenman och har sedan dess drivits av Michael Lundgren. Vi har för närvarande mellan 7-9 dedikerade medarbetare, beroende på efterfrågan av våra tjänster. Vårt geografiska arbetsområde sträcker sig från Västerbotten och norrut. Vi är specialister inom Industriisolering och VVS Isolering med omfattande kompetens inom området. Dessutom erbjuder vi tillverkning och montage av högkvalitativa Isolerhättor, där vår erfarna expert Jocke skräddarsyr produkterna med precision. Kontakta oss för skräddarsydda isoleringslösningar som möter dina behov och krav. Bergsvikens Industriplåt - din pålitliga partner för professionell isoleringstjänst.

sda

Tips

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Eleganta väggnära golvbrunnar lyfter badrumsupplevelsen

Tidigare sågs golvbrunnen mest som en ren nödvändighet; nu har den fått plats som en del av inredningen. Höj standarden på badrummet med en designgolvbrunn från leverantören Purus.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Trendspaning: Tre säkra kort för morgondagens badrumsinredning från Cersaie 2023

I år firade den erkända mässan med fokus på kakel och badrumsinteriör i italienska Bologna 40 år. Vi bad Niklas Jönsson från Purus exportteam, med bred erfarenhet av att hjälpa europeiska badrumsbyggare hitta rätt VVS-systemlösningar, att summera intrycken efter sitt besök på Cersaie.

Privat
Tips & Råd

Förläng livet!

Med bättre vatten förlänger du livslängden inte bara på dig själv utan alla prylar du har i huset.

Privat
Reportage & guider
Tips & Råd

Hantering av översvämningar

Just nu är översvämningar vanliga runt om i Sverige. Och den nuvarande situationen med de extra vattenmängderna innebär att många bostads- och stugägare måste förbereda sig för en betydande ökad risk för vattenskador, som i många fall skulle kunna minimeras genom snabba åtgärder.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Hitta oss

Bergsvikens Industriplåt AB

Välj en plats för att få mer information om butiken: