Kopiera länk

Om oss

Välkommen till Bergsvikens Industriplåt – Din Partner för Professionell Isolering!

 

Med rötter från början av 70-talet och en erfaren ledning sedan 1999 under Michael Lundgrens kompetenta ledning, är vi stolta över att vara din dedikerade partner inom industriisolering och VVS-isolering. Vårt team, bestående av 7-9 engagerade medarbetare, anpassar sig dynamiskt till efterfrågan för att leverera skräddarsydda lösningar.

Vi är lokaliserade i Piteå men vårt arbetsområde sträcker sig från Västerbotten och norrut, och vår expertis omfattar allt inom industri- och VVS-isolering. Vi är inte bara specialister på att utföra isoleringsarbeten; vi är också stolta över att tillverka och montera Isolerhättor av högsta kvalitet. Vår personal är skickliga skräddare av dessa produkter, med en omfattande erfarenhet.

Oavsett om du behöver isolering för att optimera energieffektiviteten, skapa en trygg arbetsmiljö eller uppfylla specifika tekniska krav, kan du lita på oss. Utforska vårt företag och hur vi kan förbättra din verksamhet genom pålitliga isoleringslösningar. Vi är redo att möta dina behov och skapa hållbara resultat tillsammans!

14.PNG