Kopiera länk

Värmepumpar & Kyla

Är du intresserad av en ny värmepump eller behöver du hjälp med din kylanläggning? Vi utför arbete inom båda områden. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Värmepump

Vi har över 20 års erfarenhet och bred kompetens inom försäljning, installation och service av alla typer av värmepumpar. Vi har dessutom resurser att arbeta på flera platser samtidigt vilket gör att vi kan erbjuda riktigt snabb installation och service. Professionell hjälp – oavsett var i Östergötland du befinner dig! Självklart ackrediterade och certifierade.

Välj rätt värmepump! Vi hjälper dig hela vägen och ser till att du får rätt värmepump anpassad för din fastighet. Vi hjälper dig med val av en värmepump som utvinner värme från naturen och sänker dina uppvärmningskostnader. Ofta betydligt mer än vad du tror! En annan fördel med att välja värmepump är att de har en väldigt lång livslängd. Det finns flera olika typer av värmepumpar som hämtar energin på olika sätt. Är du intresserad av offert och rådgivning? Tveka inte att kontakta oss på:  

 

Tel: 0120-295 90

Mail kontakt@ternstedtinvent.se

mitsubishithermia.png

Kyla

 

Vi installerar och servar kylanläggningar och värmepumpssystem – allt ifrån kylrum i livsmedelsindustrin till komfortkyla i kontor och bostäder. Vi är certifierade inom kyla och har certifierade kylmontörer för godkända installationer.

Komfortkyla med värmepump

Låt värmepumpen skapa härlig svalka i fastigheten sommartid – en kostadseffektiv och praktisk lösning jämfört med traditionell luftkonditionering. Du kan även komplettera ditt värmesystem med fläktkonvektorer (fläktelement). Hör av dig så berättar vi mer!

Kyl- & frysrum för Livsmedelsindustrin

Lång beprövad erfarenhet och spetskompetens på kyla för livsmedelsindustrin. Oavsett verksamhet så har vi kostnadseffektiva och klimatsmarta lösningar. Kyllager, fryslager, luftbefuktning, avfuktning, vattenrening och kylning. Hör av dig för mer information och offert!

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping