Kopiera länk

Utebelysning

Skapa en inbjudande och trygg utomhusmiljö i Kalmar och på Öland med vår expertis inom utomhusbelysning. Vi är specialiserade på att designa belysningssystem som förbättrar både estetik och säkerhet kring ditt hem. Vi sköter hela installationen.

Skapa stämning med utomhusbelysning

Vår service hjälper till att belysa din trädgård, altandäck eller specifika träd med precision, vilket förvandlar din utomhusmiljö till en förtrollande oas. Genom att framhäva årstidernas skiftande färger skapar vi en atmosfär av lugn och skönhet. Varje hem och trädgård är unika, och vi erbjuder skräddarsydda belysningslösningar som passar dina specifika önskemål. Oavsett om du söker subtil belysning för en intim atmosfär eller kraftigare ljus för ökad säkerhet och komfort, är vi här för att hjälpa till.  

Säker och praktisk belysning

Förutom en stämningsfull miljö erbjuder vi praktiska lösningar för utebelysning. Belys vägen mellan din bil och entrén med energisnåla lösningar, vi installerar rörelsestyrda ljuskällor som tänds endast när någon närmar sig vilket inte bara ökar säkerheten utan som också är kostnad- och energieffektiv.  

Kontakta oss på VVS och El Öland

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av en offert eller gällande frågor. Vi står tillhands med kunnig personal och lång erfarenhet i branschen.

Skärmavbild 2024-04-19 kl. 11.43.37.png