Kopiera länk

Om VVS & El Öland

På 30-talet startade Olas farfar Tord Malmquist, VVS-firman Malmquists Värme och Sanitet i Degerhamn på Öland.

1970 tog Tords son Gullve Malmquist över verksamheten och flyttade en del av företaget till Mörbylånga.

Namnet ändrades till Mörbylånga VVS. 1980 flyttade hela rörelsen till Mörbylånga med Bo och Hans Jeansson som huvudägare. 1995 köpte Ola Malmquist tillbaka familjeföretaget och 1996 flyttade firman till Stora Frö.

Idag har VVS-företaget vuxit till 13 anställda, vårt verksamhetsområde är Öland och Kalmar. Några av de områden vi arbeter inom är värmepumpar, eget avlopp, infiltrationsanläggning mm. Vår målsättning är kunden i fokus, bra och snabb service och nöjda trygga kunder. Vi levererar alltid hög kvalitet på vårt arbete och på de produkter vi erbjuder.

2024 markerar en milstolpe då Mörbylånga VVS och Elektrikerna på Öland går samman som ett enda bolag, under namnet VVS & El Öland. Denna sammanslagning stärker vår position som en komplett leverantör av VVS- och elinstallationstjänster på Öland. Vi arbetar över hela Öland, och med kontor i Mörbylånga, Färjestaden och Löttorp finns vi alltid nära dig. Med en engagerad och erfaren personalstyrka är vi din trygga och pålitliga installatör på Öland. Kontakta oss idag. 

mbla_vvs.jpg Filialen på Mörbylånga