VVS & El Öland

Vi hjälper dig med alla dina VVS och elbehov. Allt från värmepumpar, badrum och avlopp till elinstallationer, stora som små. Alla våra montörer är certifierade enligt branschens regelverk vilket gör oss till din trygga installatör. Vi arbetar över hela Öland men våra filialer finns i Mörbylånga, Färjestaden och Löttorp. I Mörbylånga och Löttorp har vi även butiker du är varmt välkommen att besöka. Vi är också en del av Comfortkedjan - en av Sveriges största installationskedjor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp.

sda

Vi finns över hela Öland

Vårt mål är att erbjuda dig professionell service och skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och önskemål. Oavsett om det handlar om att installera en energieffektiv värmepump, renovera ditt badrum eller behöver byta eluttag i ditt hem, så kan du lita på oss för pålitlig och kvalitativt utförande. Vi är stolta över vårt engagemang för kundnöjdhet och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Med vår långa erfarenhet och expertis inom VVS och elinstallationer kan du vara säker på att du får professionell och pålitlig hjälp varje gång du vänder dig till oss.

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden. Boka din produkt och installation redan idag!

Våra filialer

  • Filial

Mörbylånga

  • Filial

Färjestaden

  • Filial

Löttorp

Vi tänker grönt

Vi är hängivna till att skapa en mer miljövänlig framtid. Genom att gradvis övergå till helt eldrivna fordon är vi med och bidrar till mindre koldioxidavtryck. Varje gång vi byter ut fordon tar vi ett steg närmare detta mål. Dessutom ser vi till att alla våra material hanteras på ett hållbart sätt genom sortering och återvinning. Genom att samarbeta med våra leverantörer strävar vi efter att hitta och implementera mer miljövänliga alternativ inom elmaterial. Är du intresserad av att göra din bostad eller företag mer miljövänligt? Kontakta oss idag så kommer vi gärna ut för att undersöka din elektriska utrustning och erbjuda dig effektiva lösningar för energianvändning. Vi är redo att hjälpa dig att ta steget mot en mer hållbar framtid.

Bli en del av oss

Är du intresserad av någon av våra tjänster? Bli en del av ett sammansvetsat team här på Öland. Hos oss får du chansen att växa och ta ansvar. Vi tror på att investera i våra medarbetare och och ser vikten av utveckling för att du ska kunna nå din fulla potential. Som en del av vårt team kommer du att arbeta i en stimulerande och inkluderande miljö där du får möjlighet att utveckla dina färdigheter och bidra till vår gemensamma framgång. Hos oss är varje individ viktig och vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj! Här ser du våra lediga tjänster.

2 montörer till Mörbylånga VVS

Stanna i din komfortzon ? Njae kanske inte i det här fallet! Just nu söker vi två montörer till Kalmar/Öland

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: