Kopiera länk

Installerat & klart

Med vår tjänst installerat och klart får du din produkt installerad till ett fast pris! Vi tar hand om allt från rådgivning och frakt till byte, installation och bortforsling av din gamla produkt. Vi anpassar oss efter din tidtabell och tar hand om allt - så att du kan koppla av och låta oss göra resten!

Vad ingår i installerat och klart?

 

  • Fast pris: Vi erbjuder ett fast pris för att ge dig kontroll över din budget. Inga överraskningar, bara tydlig prissättning från början till slut.
  • Byte och installation: Våra kunniga rörmokare tar hand om hela processen. Från att ta bort de gamla produkterna till att installera de nya - du kan lita på oss för att göra jobbet ordentligt.
  • Inkluderad frakt: Vi tar hand om transporten av dina nya produkter direkt till din dörr. Du behöver inte oroa dig för transportbesväret.
  • Bortforsling av gamla produkter: Vi tar ansvar för att miljövänligt avyttra dina gamla produkter. Du behöver inte tänka på hur du ska göra dig av med dem - det tar vi hand om.
  • Certifierad montör: Alla våra rörmokare är certifierade enligt Säker Vatten. På så sätt kan du känna dig trygg i att arbetet utförs korrekt och säkert.

 

Varför installerat och klart?

Installerat och klart är det optimala alternativet för dig som vill ha en smidig installation av produkter i ditt hem. Har du kanske länge gått och tänkt att det snart är dags att byta ut den där kökskranen, eller kanske din WC som står och rinner? Kontakta oss idag för att boka din tjänst och låt oss göra arbetet åt dig, så att du kan njuta av ditt uppgraderade hem utan stress. Vi tar hand om hela installationen. Du vet väl om att du kan boka din nya produkt och installation online?

Tom badkar.jpeg