Kopiera länk

Elektriker

Vi har flertalet elektriker som finns tillgängliga med stor kunskap inom all typ av service, reparation och nyinstallation. Vidare arbetar vi med elbilsladdning, utebelysning och energibesparing.

Certifierade elektriker på Öland

Med vår gedigna erfarenhet inom elinstallationer är vi det självklara valet för privatpersoner som söker elektriker med högsta kompetens och fullständiga certifieringar enligt branschens riktlinjer. Vi prioriterar din trygghet och är engagerade i att leverera den bästa servicen när det kommer till elinstallationer.  

Erfarna elektriker för projekt av alla storlekar

 

Vi är din pålitliga partner för både små serviceuppdrag och stora installationsprojekt på Öland och vi arbetar även i Kalmar. Vårt breda utbud av tjänster omfattar allt från grundläggande elarbete till avancerade tekniska lösningar. Hos oss står kvalitet och säkerhet alltid i fokus. Vi hjälper till med bland annat centralbyten, nyproduktion, köks- och badrumsrenovering, säkringsändringar, laddbox till elbil samt vitvaror.

Servicearbeten: Vår expertis sträcker sig från att byta uttag till mindre reparationer och vi förstår att även små detaljer är viktiga för din trygghet och komfort.

Större installationer: Behöver du dra ny el i hela huset eller uppgradera din befintliga elanläggning? Vårt erfarna team har kompetensen och resurserna för att utföra jobbet smidigt och säkert.  

Hållbara lösningar för framtiden

 

Vi erbjuder även hållbara energilösningar såsom laddboxar för elbilar och energibesparing där vi går igenom din befintliga utrustning och se var du kan förbättra din energieffektivitet. Genom att investera i dessa teknologier kan du spara pengar och minska din miljöpåverkan samtidigt som du ökar din bekvämlighet och säkerhet.  

Varför välja oss?

 

Vårt dedikerade team av branschcertifierade elektriker kombinerar erfarenhet med den senaste tekniken för att säkerställa bästa resultat för våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera pålitlig och professionell service, oavsett om det handlar om en akut reparation eller en planerad installation. Vi har lång erfarenhet på området och arbetar alltid enligt våra kunders önskemål.  

Kontakta oss idag

Vi är redo att hjälpa dig med alla dina elbehov. Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och få en kostnadsfri offert. Med vårt team av experter kan du vara säker på att din elanläggning är i trygga händer och uppfyller dina behov på bästa möjliga sätt. Du kan alltid kontakta oss gällande rådgivning, vi finns tillgängliga för att besvara dina frågor.

electrician-1080554_1280.jpg