Kopiera länk

Elbilsladdning

Är du en del av elbilsrevolutionen? Att installera en laddstolpe hemma innebär att du skapar en dedikerad laddningsplats för din elbil vid din bostad. Detta involverar vanligtvis att anlita en professionell elektriker för att installera en laddningsstation på din egendom, antingen på din garageuppfart eller i din garage. Något vi på VVS & El Öland är proffs på.

Installation av elbilsladdare på Öland

Installationen kan kräva anpassningar av din befintliga elanläggning för att kunna hantera den extra belastningen från laddningsstationen. En laddstolpe hemma ger bekvämligheten att ladda din elbil över natten eller under dagen utan att behöva förlita dig på offentliga laddstationer. Detta gör det möjligt att hålla din elbil redo för körning när du behöver den, samtidigt som det ger dig möjligheten att dra nytta av billigare laddningstider och att minska din miljöpåverkan genom att använda förnybar energi för att driva din bil.

Med den ökande populariteten av elbilar har vi beslutat att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar för billaddning, inklusive laddstolpar och billaddare. Vi installerar över hela Öland och i Kalmar. Varje hem och varje elbilsägare har sina egna unika behov och preferenser. Därför har vi specialiserat oss på att erbjuda anpassade installationstjänster som tar hänsyn till dina specifika förhållanden. Oavsett om du bor i en lägenhet, villa eller har särskilda krav för din elbilsladdare, kan våra certifierade montörer skapa den perfekta lösningen för dig. Vi strävar efter att göra det bekvämt och enkelt för dig att ladda din elbil hemma, vilket ger dig en smidig och pålitlig laddningsupplevelse varje gång.  

Miljövänlig och bekväm lösning

Elbilar representerar framtiden för transport – de är miljövänliga, tysta och bekväma. Genom att installera en egen elbilsladdare hemma bidrar du inte bara till en renare miljö, du främjar även en mer praktisk vardag.  

Smarta laddlösningar

Vi erbjuder avancerade laddningslösningar såsom lastbalansering vilket i sin tur säkerställer att strömanvändningen i ditt hem optimeras under laddningsprocessen. Den smarta tekniken känner av hur strömmen används i resten av huset och anpassar laddningen för att undvika strömavbrott, vilket garanterar en effektiv och säker laddningsprocess.

Vad ingår?

Namnlös design (1).png

Kontakta oss

Om du har några frågor om installationen av din billaddare eller om du är intresserad av att få en offert, tveka inte att kontakta oss redan idag. Vårt dedikerade team finns här för att erbjuda expertrådgivning och besvara alla dina frågor. Vi är redo att guida dig genom hela processen och se till att du får den bästa installationen för din elbils laddare. Du hittar våra kontaktdetaljer längst ner på sidan.