Kopiera länk

Plåt & ventilation

Vi utför både nyinstallationer och renovering av äldre ventilationssystem. Inte minst genom kompletteringar med värmepumpar för att spara energi och återvinna värmen i från luften. Vi erbjuder även nyproduktion, renovering och kompletteringsarbeten gällande plåtinstallationer.

Rätt ventilation förhindrar mögel och lukt

Vi människor tillför kontinuerligt vattenånga och gasar till inomhusluften genom vår utandning. Detta är en stor källa till fukt i inomhusluften. Andra faktorer som exempelvis duschning bidrar också starkt till detta. Men med en bra ventilation får man bort både lukt och skadlig gas som annars kan generera i mögel och rötskador.

Fukt kan orsaka kondens och i förlängningen mögel- och rötskador. Med rätt ventilationssystem så skapas ett svagt invändigt undertryck som förhindrar att fukten söker sig via luften ut i väggar, fönster och vidare upp genom vindsbjälklag.

Vi är med er hela vägen

När ni väljer oss som er partner för ventilationssystem får ni inte bara en leverantör; ni får en dedikerad rådgivare och samarbetspartner som är med er genom hela processen. Med vår långa erfarenhet och höga kompetens är vi engagerade i att säkerställa att er fastighet får den allra bästa ventilationen.

Vårt engagemang sträcker sig från det inledande rådgivningsstadiet där vi hjälper er att identifiera era specifika behov och mål. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till både era krav och fastighetens unika egenskaper. Tillsammans kan vi skapa en hälsosam och bekväm inomhusmiljö för er.

Oavsett om ni behöver en helt ny ventilationssysteminstallation eller en renovering av ett äldre system, så har vi expertisen och resurserna för att genomföra projekten med högsta kvalitet. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att se till att ventilationssystemet är effektivt och optimerat för er fastighet. Alla våra montörer är certifierade enligt branschens villkor. 

Plåtslageri

Ternstedt Invent har stolt sina egna plåtslagarverkstäder lokaliserade i både Kisa och Åtvidaberg. Våra skickliga och erfarna plåtslagare arbetar med en mångfald av projekt som innefattar nyproduktion, renovering och kompletteringsarbeten inom plåt. Vi är specialiserade på att utföra olika typer av utvändiga plåtarbeten på fastigheter, och vi tar stolthet i att kunna erbjuda måttanpassade plåtdetaljer som tillverkas i våra egna verkstäder.

Det är värt att notera att Ternstedt Invent AB är en aktiv medlem av Plåtslageriernas Riksförbund (PLR). Denna medlemskap innebär att vi är del av ett välrenommerat och pålitligt nätverk inom plåtslageribranschen, vilket ytterligare stärker vår kompetens och förmåga att leverera högkvalitativa plåtlösningar till våra kunder.

Oavsett om det handlar om att ge nytt liv åt äldre fastigheter genom renovering, skapa skräddarsydda plåtdetaljer för specifika behov eller utföra allmänna plåtarbeten på fastigheter, så är vi här för att leverera pålitliga och professionella tjänster som möter era krav. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er för att uppnå era mål och projekt inom plåtarbeten.

Ternstedt_ventilation_plåt.jpg

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har en förfrågan. Vi finns på flera olika orter, redo att erbjuda er skräddarsydda lösningar och svara på era frågor. Ni hittar kontaktuppgifter till våra olika filialer nedan.

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping