Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Plåt & ventilation

Vi utför både nyinstallationer och renovering av äldre ventilationssystem. Inte minst genom kompletteringar med värmepumpar för att spara energi och återvinna värmen i från luften. Vi erbjuder även nyproduktion, renovering och kompletteringsarbeten gällande plåtinstallationer.

Rätt ventilation förhindrar mögel och lukt

Vi människor tillför kontinuerligt vattenånga och gasar till inomhusluften genom vår utandning. Detta är en stor källa till fukt i inomhusluften. Andra faktorer som exempelvis duschning bidrar också starkt till detta. Men med en bra ventilation får du bort både lukt och skadlig gas som annars kan generera i mögel och rötskador.

Fukt kan orsaka kondens och i förlängningen mögel- och rötskador. Med rätt ventilationssystem så skapas ett svagt invändigt undertryck som förhindrar att fukten söker sig via luften ut i väggar, fönster och vidare upp genom vindsbjälklag.

Vi är med er hela vägen

Hos oss får du både råd och vägledning – vi är med er genom hela processen. Med lång erfarenhet och hög kompetens ser vi till att er fastighet får bästa tänkbara ventilation. Vi utför både nyinstallationer och renoveringar av äldre ventilationssystem. Kontakta oss idag!

Plåtslageri

Ternstedt Invent har egna plåtslagarverkstäder placerade i Kisa och Åtvidaberg. Våra erfarna plåtslagare arbetar både med nyproduktion, renovering och kompletteringsarbeten.

Vi utför alla typer av utvändiga plåtarbeten på fastigheter. En stor del av vår verksamhet handlar om måttanpassade plåtdetaljer som tillverkas i våra egna verkstäder.

Ternstedt Invent AB är medlem av Plåtslageriernas Riksförbund (PLR).

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har en förfrågan.

Kontakta oss på våra filialer