Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Isolering

Isolering - Optimalt utförande leder till betydande besparingar

Genom att erbjuda isoleringstjänster internt på Storfors Plåtslageri kan vi erbjuda dig som kund flera fördelar. Vi har fullständig kontroll över projektet, vilket förenklar processen för dig som kund. En direkt kontakt med oss möjliggör snabbare och effektivare lösningar, vilket ytterligare förbättrar din upplevelse av våra tjänster. 

Vi hjälper till med allt inom isolering. Inom isolering kan man utföra en rad olika åtgärder för att förbättra energieffektiviteten och komforten i byggnader. Exempelvis kan väggisolering minska värmeförlusten och bibehålla en jämnare inomhustemperatur. Att isolera taket förhindrar varmluft från att stiga uppåt och minskar därmed värmeförlusten, medan golvisolering gör golvet behagligare att gå på samtidigt som den hindrar kall luft från att tränga uppåt. Dessutom kan isolering användas för att minska överföring av ljud mellan rum, till och från omgivningen. 

Vi har erfarna montörer som ser till att arbetet utförs korrekt med en god service. Hos oss är du i trygga händer, tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en offert.

Skärmavbild 2024-03-13 kl. 11.24.44.png