Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Om oss

Storfors Plåtslageri - Din pålitliga partner för bygg- och ventilationslösningar

Sedan 1969 har Storfors Plåtslageri varit ledande inom tjänster inom ventilation, byggplåt och service. Vi har nyligen utökat vårt utbud till att även inkludera klimatlösningar med fokus på styr- och reglersystem samt isoleringsentreprenader.

Vi strävar efter att vara en effektiv och flexibel samarbetspartner, som lyssnar på dina behov för att leverera skräddarsydda resultat som överträffar dina förväntningar.

Vår verkstad och erfarna personal möjliggör snabb och kostnadseffektiv utveckling av skräddarsydda lösningar för varje projekt. Hos oss behöver du inte hantera flera leverantörer eller vänta på olika leveranstider - vi tar hand om hela processen åt dig.

Vi garanterar en trygg arbetsprocess från start till mål med hjälp av våra kompetenta och kundfokuserade medarbetare. Storfors Plåtslageri är ett företag med bred kapacitet och en stark närvaro, samtidigt som vi behåller vårt engagemang och effektivitet. Vår verksamhet sträcker sig över flera orter - där vi har filialer i Luleå, Piteå, Skellefteå, Arvidsjaur och Boden.

Med vårt yrkesskickliga team och vår dedikation till professionalism, kan du lita på att varje projekt hanteras med högsta kvalitet och noggrannhet.

Våra värderingar genomsyrar varje aspekt av vårt arbete och oavsett vilken tjänst vi tillhandahåller, strävar vi efter att uppfylla dina förväntningar på ett professionellt sätt.

Välkommen att upptäcka fördelarna med att samarbeta med Storfors Plåtslageri! 

ventilation.jpg

Med Storfors Plåtslageri, vet du vad du får

När du väljer Storfors Plåtslageri, kan du vara säker på att du får ett tryggt samarbete där dina behov är vår främsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar genom effektivt arbete och skräddarsydda lösningar. Genom att erbjuda isoleringstjänster direkt från oss, gör vi processen mer kostnadseffektiv. Vi tar hand om kalkyler, inköp av material och montagets kostnader, vilket ger dig full transparens kring både kostnader och resultat.

Vi levererar högkvalitativa installationer som inte bara minimerar energiförluster utan även ger dig långsiktiga besparingar och ett bättre inomhusklimat. En välisolerad installation är en investering som ger både ekonomiska och miljömässiga fördelar för dig och för miljön. Med Storfors Plåtslageri får du mer än bara en produkt - du får en investering i din komfort och hållbarhet.

Historia

Storfors Plåt har en lång historia med en intressant utveckling. Flera förvärv och expanderingar till flera orter har gjorts under åren. Följ vår resa här!

Skärmavbild 2024-03-18 kl. 15.59.27.png Skärmavbild 2024-03-18 kl. 15.59.38.png Skärmavbild 2024-03-18 kl. 15.59.48.png

tidslinje.jpg