Storfors Plåt

Storfors Plåtslageri hjälper dig med allt inom ventilation och plåt. Vi skapar skräddarsydda lösningar utifrån dina önskemål. Med en egen verkstad utvecklar vår kunniga personal lösningar för varje enskilt projekt, vilket gör att du som kund inte behöver ha kontakt med flera olika parter. Vi säkerställer en trygg arbetsprocess hela vägen, från start till mål. Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Du vet vad du får med Storfors Plåt

När du anlitar Storfors Plåt vet du alltid vad du får, ett tryggt samarbete med dina behov som slutdestination. Vi möter dina förväntningar med ett slutresultat som genererats efter ett effektivt arbete. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med allt inom ventilation, plåt eller isolering.

Våra tjänster

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Vi tar oss an projekt över hela Sverige, med fokus på Norr- och Västerbotten. Genom att utföra noggranna kostnads- och besparingskalkyler skräddarsyr vi våra tjänster för att möta dina specifika krav. Vi ser till att identifiera ekonomiska besparingar och även de mest miljömässigt hållbara lösningarna. Vi på Storfors Plåt återvinner och omvandlar tidigare förlorad energi, vilket gynnar både dig och vår planet.

Våra lediga jobb

Är du redo att bli en del av vårt dynamiska team? Vi är ständigt på jakt efter passionerade och engagerade individer som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Oavsett om du är erfaren inom ditt område eller en ambitiös nybörjare, så är det din potential och entusiasm som vi värdesätter mest. Vi tror på att skapa en mångfaldig och inkluderande arbetsplats där varje individ uppmuntras att bidra med sina unika erfarenheter och perspektiv.

Vi erbjuder inte bara ett jobb, vi erbjuder en möjlighet att vara en del av något större. Hos oss kommer du att få chansen att utmana dig själv, växa i din karriär och skapa meningsfulla relationer med kollegor som delar din passion och driv.

Tveka inte att skicka in en ansökan!

Vi finns på flera orter - kontakta oss på någon av våra filialer

  • Filial

Boden

  • Filial

Arvidsjaur

  • Filial

Skellefteå

  • Filial

Piteå

  • Filial

Luleå

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: