Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Om oss

1996 grundades ATI’s El & Energiteknik AB. Idag arbetar ett 50-tal medarbetare (projektledare, installatörer och servicemontörer) inom verksamheten med lång erfarenhet och hög kompetens.

Lång erfarenhet inom branschen

ATI's riktar sig till dig som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer samt statliga och kommunala bolag. Våra projekt sträcker sig över hela Sverige, med särskilt fokus på Storstockholm. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika entreprenadformer och hantera både privata och offentliga upphandlingar.

Med över 20 års erfarenhet inom branschen har vi uppbyggt en gedigen yrkeskunskap. Vi strävar efter att skapa långsiktiga kundrelationer och är dedikerade till att tillfredsställa våra beställares behov.

Höga standarder

I en tid där teknikutvecklingen snabbt framskrider, håller våra medarbetare sig regelbundet uppdaterade genom branschutbildningar. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder de senaste och mest effektiva lösningarna.

Vi följer en tydlig kvalitets- och miljöplan enligt ISO 9001:2000 och ISO 14001:2004 för att säkerställa hög standard och hållbarhet i vårt arbete. Detta åtagande bidrar till att bygga förtroende och säkerställa att vi möter de högsta kraven inom branschen.

IMG_0010-test-687x1030.jpg