ATIs el och energiteknik

Letar du efter en elektriker? Vi har ett helt team av certifierade elmontörer som hjälper dig med allt från service, reparation och nyinstallation. Vi arbetar B2B och som en del av Sveriges största installationskedja kan vi hjälpa dig med det mesta inom el, inklusive fordonsladdning. Kontakta oss, gärna redan idag!

sda

ATI - din elinstallatör B2B

Vi riktar oss till bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer samt statliga och kommunala bolag. Våra projekt utförs inom hela Sverige med fokus på Storstockholm. Vi arbetar med alla typer av entreprenadformer och privata eller offentliga upphandlingar.

Våra tjänster

Nedan kan du ta del av vårt tjänsteutbud. Klicka på "se alla" så du inte missar just den tjänst du söker efter. Om du vill veta mer om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss eller besöka vår huvudsida www.atis.se.

Jobba hos oss

Vi söker dig som gillar att jobba i ett glatt och socialt gäng. Vi kan erbjuda varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet till vidareutveckling. Vi satsar mycket på att vår personal ska trivas och utvecklas. För att vi inte bara ska känna varandra via arbetet åker vi iväg på resor, julbord och andra event.

Våra projekt ligger inom hela Stor-Stockholm och består av bl.a. ROT av bostäder, kontor, sjukhus, butiker, skolor, hotell, industrier m.m.

Vi arbetar inte mot privata sektorn eller med nyproduktion av bostäder.

Körkort är inget krav men en fördel. Lön, bil, rikskuponger m.m. enligt överenskommelse

Tycker du att detta låter intressant eller om du har några frågor kring någon tjänst är du välkommen att kontakta oss via telefon eller skicka ett mejl på info@atis.se

Elektriker

Är du nyfiken på att arbeta som elektriker? Vi söker dig som tar stort ansvar och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Tveka inte att skicka in ditt CV till oss.

Service-elektriker

Har du erfarenhet av att arbeta som service-elektriker? Vi söker dig som är ansvarsfull, målinriktad och en vilja att utvecklas. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ledande montör

Vi söker just nu en ledande montör med minst 4 års erfarenhet. Som ledande montör kommer du att arbeta i nära samarbete med våra projektledare. Skicka din ansökan redan idag!

Referensprojekt

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: