Se ditt lokala utbud

Windefalks Ventilation & Energi

Vi är en helentreprenörsfirma som åtar oss små och stora jobb inom ventilation och injustering. Företaget drivs i tredje generationen och är en del av Comfort, Vi installerar Sverige.

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden

Om oss

Tre generationers kunskap Windefalk Ventilation och Energi sitter inne med en kunskap och erfarenheter som sträcker sig över tre hela generationer! På Windefalk Ventilation och Energi har vi samlat kunskap och erfarenheter över 80 år. Windefalk grundades på 1930-talet av nuvarande ägare Mikaels farfar Rolf, som började med luftbehandling i liten skala. Företaget växte snabbt och har vårdats och närts av Rolf och hans son Lennart, som kom in i företaget på 60-talet. Rolf Windefalk syns näst till höger på bilden. Mikael tar så småningom helt över företaget från sin far och farfar, och bygger på så sätt vidare på familjens samlade erfarenheter. Mikael har under de senaste 20 åren utökat verksamheten i flera nya riktningar, till ett företag, som under åren vuxit till att bli en stor aktör – en partner att lita på! Mikaels son Sebastian representerar idag fjärde generationen Windefalk i ventilationsbranschen.

Tips & Råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Eleganta väggnära golvbrunnar lyfter badrumsupplevelsen

Tidigare sågs golvbrunnen mest som en ren nödvändighet; nu har den fått plats som en del av inredningen. Höj standarden på badrummet med en designgolvbrunn från leverantören Purus.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Trendspaning: Tre säkra kort för morgondagens badrumsinredning från Cersaie 2023

I år firade den erkända mässan med fokus på kakel och badrumsinteriör i italienska Bologna 40 år. Vi bad Niklas Jönsson från Purus exportteam, med bred erfarenhet av att hjälpa europeiska badrumsbyggare hitta rätt VVS-systemlösningar, att summera intrycken efter sitt besök på Cersaie.

Privat
Tips & Råd

Förläng livet!

Med bättre vatten förlänger du livslängden inte bara på dig själv utan alla prylar du har i huset.

Privat
Reportage & guider
Tips & Råd

Hantering av översvämningar

Just nu är översvämningar vanliga runt om i Sverige. Och den nuvarande situationen med de extra vattenmängderna innebär att många bostads- och stugägare måste förbereda sig för en betydande ökad risk för vattenskador, som i många fall skulle kunna minimeras genom snabba åtgärder.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: