Kopiera länk

Om oss

Om Vinbergs Rör

Anlitar du oss kan du känna dig trygg med att arbetet blir väl utfört – oavsett om arbetet är stort eller litet, gäller värme eller vatten, om du anlitar oss som privatperson eller företag. Vi har erfarna montörer, en inspirerande butik och har funnits i Falkenberg sedan 1906.

Comfort-butiken Vinbergs Rör AB

Vi kan allt inom VVS! Med helhetslösningen Comfort Färdigt Badrum hjälper vi dig med allt från idé till installation. Läs mer genom att klicka på länken Färdigt Badrum eller hör av dig till oss.

Butik och Badrum

Badrums-, tvättstugeinredning, duschväggar, toalettstolar, blandare, badrumsmattor, duschdraperier, krokar och tillbehör du inte visste fanns. I vår butik finns det mesta som ger ditt badrum ett lyft oavsett om du vill byta allt eller endast köpa ny tvålpump.

Butiken är en plats för inspiration. Vi har Falkenbergs största utställning med exempel på hur ditt nya badrum och duschrum kan se ut. Välkommen hit och titta, kanske får du idéer på helhet och detaljer.

Naturligtvis installerar vi allt vi säljer.

Möt Helene i butiken

helene@vinbergsror.se

Helene Karlsing har jobbat med badrumsinredning i många år. Hon kan allt och hjälper gärna dig med att rita badrummet; vad som ska finnas var och hur rören ska gå. Hon har också ett särskilt öga för vad som gör ett badrum snyggt med kakel, färger, blandare m.m. Ett möte med Helene brukar resultera i att en jobbig badrumsrenovering plötsligt känns rolig.

Värmepumpar

Undrar du något om värmepumpar, energioptimering och smarta energilösningar? Då ska du prata med Martin Haglund. martin@vinbergsror.se

Vi säljer Thermia Värmepumpar sedan över 30 år tillbaka.

Energibesparing

Genom konceptet Comfort Energibesparing kan vi hjälpa dig spara energi och pengar. Vi börjar med att kartlägga er nuvarande energianvändning och energiform. Sedan presenterar vi förslag till förbättringar, som vi naturligtvis kan hjälpa dig att genomföra.

Medlem i Comfort – det är bra för dig

Vi har varit med i Comfort-kedjan sedan 1975. Du får fördelar tack vare vårt Comfort-medlemskap eftersom vi kan hålla nere priserna och köpa in de bästa varumärkena. Nöjda kunder är vårt motto!