Kopiera länk

Vi söker kalkylator

Är du en ansvarsfull, kundfokuserad och kvalitetsmedveten person som drivs av möjligheten att få vara en viktig del inom ett innovativt och expansivt företag? Då kan tjänsten som el kalkylator hos på Ternstedt Invent AB  vara helt rätt för dig. Läs mer nedan och välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som kalkylator är du ansvarig för inkommande kundförfrågningar. Du kvalitetssäkrar anbudskalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor. Du rapporterar till Affärsområdeschef och placering i Linköping.

  Du kommer in i en spännande tillväxtfas med kollegor som vill driva elbranschen framåt! Vårt team präglas av lagkänsla, kompetens och engagemang. Vi arbetar aktivt för att ha en kultur präglad av tillit och drivkraft där alla ska trivas och känna sig välkomna. Just därför finns det stora möjligheter till påverkan.

 

 

Vi sätter stort värde på vår personal, och ser det som vårt ansvar att ge varje individ bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas.

 

 

I tjänsten ingår till exempel att

  • Räkna på offerter och anbud
  • Hantera förfrågningar och håller kundkontakt

 

Är du Ternstedt Invent AB nya EL kalkylator? Den här tjänsten passar dig som framför allt är ansvarsfull, kundfokuserad och kvalitetsmedveten i de arbetsuppgifter du tar dig an.Vidare ser vi att du är proaktiv, med förmåga att driva processer och har lätt att få med dig medarbetare och samarbetspartners. Du är trygg i din kompetens och har en god teknisk förståelse.

 


 

 

 

Skicka din ansökan till: rekrytering@ternstedtinvent.se