Kopiera länk

Energi

Vi hjälper till med installation av bland annat solceller, billaddare och värmepumpar med fokus på miljövänliga lösningar och energibesparing. Vi har certifierade montörer som ser till att arbetet utförs korrekt.

Solceller

Vill ditt företag satsa på en hållbar energilösning? Vi erbjuder färdiga lösningar på solcellsanläggningar utifrån just ditt företags behov. 

Ren, tyst, miljövänlig och oändlig. Gratis för alla. Solenergin kan utnyttjas av den som vill. Genom att installera solpaneler på taket till din fastighet, kan ni producera er egna el och således minska elräkningarna. 

Att producera egen el är mycket enklare än vad ni tror. Och vi på Ternstedt Invent hjälper er - hela vägen; från planering till fungerande solcellsanläggning. Med oss får ni en stabil och långsiktig partner, som finns nära er även för service och support efter installation. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap om solenergi och erbjuder allt från rådgivning till leverans av ledande produkter och säker installation. Tveka inte att kontakta oss för en offert.

Billaddare

Då det är allt vanligare med elbilsköp har vi valt att erbjuda våra kunder laddstolpar och billaddare till sin elbil. Varje hem och varje elbilsägare är unik. Därför har vi specialiserat oss på att erbjuda skräddarsydda billaddar-installationstjänster som är anpassade efter era specifika behov. Utifrån era behov kan våra certifierade montörer skapa den bästa lösningen för just er.

Värmepump

Att välja rätt värmepump är avgörande för att optimera din fastighets uppvärmning och minska dina kostnader. Vi är med hela vägen, från rådgivning till installation, för att säkerställa att ni får en värmepump som är perfekt anpassad för er fastighet. Genom att utvinna värme från naturen hjälper en värmepump att sänka dina uppvärmningskostnader betydligt mer än ni kanske tror. Dessutom är värmepumpar kända för sin imponerande livslängd, vilket gör dem till en lönsam investering för framtiden. Det finns flera olika typer av värmepumpar, och vi har expertisen för att hjälpa till att välja den som bäst passar era behov. Oavsett om ni är intresserad av luft-vatten, bergvärme eller någon annan typ av värmepump, är vi här för att anpassa en lösning som är skräddarsydd för er fastighet och som möter era förväntningar.

Vi arbetar med kända och pålitliga leverantörer med kvalitativa produkter och garantier. De leverantörer vi arbetar med är Nibe, Mitsubishi och Thermia.

Kontakta oss

Hos oss kan ni känna er säkra på att arbetet utförs enligt branschens regler och högsta standarder. Med många års erfarenhet i branschen och certifierade montörer garanterar vi att varje installation är noggrant planerad och utförd med precision. Kontakta oss idag för en skräddarsydd offert eller professionell rådgivning. Vi är här för att hjälpa er att göra miljövänliga och kostnadseffektiva val för er energianvändning. Ni hittar kontaktuppgifter till varje filial nedan.

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping