Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Energi

Vi hjälper till med installation av bland annat solceller, billaddare och värmepumpar.

Solceller

Vill ditt företag satsa på en hållbar energilösning? Vi erbjuder färdiga lösningar på solcellsanläggningar utifrån just ditt företags behov. 

Ren, tyst, miljövänlig och oändlig. Gratis för alla. Solenergin kan utnyttjas av den som vill. Genom att installera solpaneler på taket till din fastighet, kan du producera din egen el och minska dina elräkningar. Till och med tjäna en slant när du säljer den el du inte använder själv.

Att producera egen el är mycket enklare än vad du tror. Och vi på Ternstedt Invent hjälper dig - hela vägen; från planering till fungerande solcellsanläggning. Med oss får du en stabil och långsiktig partner, som finns nära dig även för service och support efter installation. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap om solenergi och erbjuder allt från rådgivning till leverans av ledande produkter och säker installation. Tveka inte att kontakta oss för en offert.

Billaddare

Elbilar blir allt mer populärt och om du och ditt företag är villiga att satsa på en mer hållbar framtid kan vi hjälpa dig! Vi hjälper till att installera billaddare och laddstolpar. Vi har skickliga, certifierade montörer som ser till att arbetet utförs korrekt och utifrån era behov. Kontakta oss för en offert.

Värmepump

Vi har över 20 års erfarenhet och bred kompetens inom försäljning, installation och service av alla typer av värmepumpar. Vi har dessutom resurser att arbeta på flera platser samtidigt vilket gör att vi kan erbjuda riktigt snabb installation och service. Professionell hjälp – oavsett var i Östergötland du befinner dig! Självklart ackrediterade och certifierade.

Vi hjälper er hela vägen och ser till att ni får rätt värmepump anpassad för just er fastighet. Vi hjälper er med val av en värmepump som utvinner värme från naturen och sänker dina uppvärmningskostnader. Ofta betydligt mer än vad du tror! En annan fördel med att välja värmepump är att de har en väldigt lång livslängd. Det finns flera olika typer av värmepumpar som hämtar energin på olika sätt. Är du intresserad av offert och rådgivning? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss på våra filialer