Kopiera länk

VS Chef

Nu söker vi en VS chef till vårt kontor i Linköping! Drivs du av stark vilja att utvecklas och utveckla både medarbetare och arbetsprocesser. Du tar egna beslut och är en person som är driven och målmedveten.

Om jobbet

Ternstedt Invent söker dig som redan arbetar som projektledare, VVS ingenjör eller lagbas som vill ta nästa steg i din karriär! Du kommer driva både entreprenader och byggservice.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

  • ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • digitalt projektledarverktyg i Entre
  • utveckla och bevara kundrelationer
  • arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets-och arbetsmiljöarbete
  • leda och engagera medarbetare

  Som VS Chef på Ternstedt Invent får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, personlighet, ditt driv och intresse för affären.

Placeringsort för tjänsten är vårt kontor i Linköping och består av entreprenad och byggservice tillsammans med engagerade medarbetare. Inom företaget arbetar du nära övriga affärsben för att skapa den bästa kundupplevelsen och en smidig och effektiv produktion.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och minst 4 års erfarenhet som projektledare eller lagbas inom VS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda och styra projekt samt erfarenhet av projektadministration och projektdokumentering. Det är meriterande om du har kunskaper i ekonomi och viss förhandlingsvana. Stora projekt är en merit. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du som person har ett starkt driv, är engagerad och affärsmässig i din yrkesroll. Det är viktigt att du är van att arbeta under tidspress, är strukturerad, stresstålig och lösningsorienterad. Samtidigt som du är duktig på att knyta och vårda kontakter är du även en god ledare.

Vad erbjuder vi dig?

Ternstedt Invent  är en av Östergötlands största och snabbväxande installationsföretag jobbar multidisciplinärt. Som anställd på Ternstedt Invent får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, förmånsbil, hälsoundersökning, men framförallt en platt och entreprenörstyrd vardag i nybyggda lokaler.

Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till: rekrytering@ternstedtinvent.se