Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Om oss

Om Söderlunds Rör

Söderlunds Rör har ambitionen att vara det ledande företaget i Uppland inom VVS-installationer. Vi vill med vår kunskap och erfarenhet bistå våra kunder med såväl tekniska som driftsekonomiska lösningar.

Söderlunds Rör AB är ett företag med gamla anor. 1896 startade företaget, alltså för mer än 100 år sedan, under namnet Åbergs pumpmakeri. År 1958 ombildades företaget till Söderlunds Rör AB.

Nuvarande ägare Högbergsgruppen AB förvärvade Söderlunds Rör AB den 1 november 2013. 23 maj 2017 förvärvades även Comfortbutiken i Uppsala.

Vi är idag ca 30 anställda och sysslar i huvudsak med VVS-installationer inom service och entreprenad samt värmepumpsinstallationer. Verksamheten bedrivs geografiskt främst inom Tierp, Östhammar och Uppsala kommun. Vi har visningsbutik i Uppsala & kontor och lager i Tierp. Vi har även en filial i Öregrund.

Certifieringar och behörighet

Du kan sova gott om natten när du anlitar Comfort. Våra installatörer uppdaterar sina kunskaper kontinuerligt, vilket bekräftas med certifikat och dokumenterad behörighet. Klicka här för att läsa mer om Comforts certifieringar!