Kopiera länk

Värmepumpar

Söderlunds Rör är din pålitliga partner för att installera en ny värmepump och dra nytta av alla dess fördelar. Om du letar efter en smart och energieffektiv lösning för uppvärmning, har du kommit rätt. Värmepumpar erbjuder en behaglig inomhusmiljö samtidigt som de sparar både energi och pengar.

Varför välja en värmepump från oss?

  1. Låga driftskostnader: Våra värmepumpar är kända för sin effektivitet, vilket leder till lägre energikostnader för dig. Du kommer märka en märkbar minskning av dina uppvärmningskostnader.
  2. Miljövänliga alternativ: Genom att välja en värmepump från oss minskar du ditt koldioxidavtryck. Våra värmepumpar utnyttjar naturliga energikällor som luft, vatten eller mark, vilket gör dem betydligt mer miljövänliga än traditionella uppvärmningsmetoder.
  3. Året runt-komfort: Våra värmepumpar fungerar inte bara som värmekälla under kalla dagar utan kan även kyla ditt hem under varma sommarmånader. Det ger dig en jämn och behaglig inomhusmiljö året runt.

Pålitliga leverantörer

Vi samarbetar med välkända och kvalitetssäkra leverantörer. Detta gör att du kan känna dig trygg med din nya värmepump, då vi kan erbjuda schyssta garantier och säkerhet. Vi samarbetar bland annat med Thermia, kika gärna in deras produktutbud nedan.

gruppbild_thermiasortiment_nov2019_ID2004.jpg

Välj rätt värmepump för dina behov

När det kommer till värmepumpar har vi ett brett utbud för att möta dina unika behov. Vi erbjuder expertis för att hjälpa dig att välja den värmepump som passar bäst för ditt hem och dina krav.

  1. Bergvärmepump: Effektiv och långsiktig investering, perfekt för större hushåll med vattenburet värmesystem och hög eller medelhög energiförbrukning.
  2. Jordvärmepump: Kostnadseffektivt alternativ för mindre tomter och lägre kostnader, med installation på endast en meters djup.
  3. Luft-vattenvärmepump: Hög effektivitet och kort återbetalningstid, utnyttjar energin från utomhusluften och sparar upp till 60 procent av husets värmebehov.
  4. Luft-luftvärmepump: Mångsidig och kostnadseffektiv, hämtar energi från utomhusluften och fungerar som kylare på sommaren.
  5. Frånluftvärmepump: Ekonomisk och anpassningsbar, återvinner värme från ventilationsluften och passar bra i mindre, nyare hus med lämpliga ventilationssystem.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Vi på Söderlunds Rör är redo att vara din pålitliga partner när det gäller värmepumpar. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa produkter utan även expertrådgivning för att säkerställa att du får den bästa lösningen för ditt hem. Låt oss tillsammans skapa en mer hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning. Kontakta oss idag för att påbörja din resa mot en mer bekväm och miljövänlig bostad med en värmepump!