Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Om oss

Om Sälles Rör

Sälles Rör AB är ett betrott VVS-företag beläget i utkanten av Götene. Vi har hela länet som arbetsområde och sedan vårt täta samarbete med Hovby Rör AB inleddes år 1999, har vår service i Lidköpings- och Göteneområdet ytterligare förbättrats.

Vi arbetar huvudsakligen inom tre olika områden: Traditionellt VVS-arbete mot andra företag, teknisk fastighetsdrift/serviceavtal samt försäljning och installation till privatpersoner, där vi med hjälp av vår nyrenoverade utställning inriktar oss på badrumsförsäljning, braskaminsförsäljning samt försäljning av värmepumpar mm.

Sälles Rör AB är medlem i Comfort-kedjan som är Sveriges största VVS-installationskedja och består av över 130 anslutna företag och mer än 1500 certifierade montörer. Vårt mål är att erbjuda dig som kund en helhetslösning, oavsett om det gäller att bara köpa ett nytt tvättställ, att helrenovera ditt badrum eller att bygga en ny kommersiell fastighet. På köpet får du den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja.

Alla våra montörer är behöriga enligt branschreglerna samt certifierade enligt Säkert Vatten och självklart kan vår serviceavdelning installera allt vi säljer!