Kopiera länk

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Att arbeta hos oss på Comfort Rör City i Luleå AB innebär ett varierat arbete bland trevliga medarbetare.

Comfort Rör City i Luleå AB är ett VVS-företag i centrala Luleå. Företaget ägs av Sune Olsson och Mikael Bergström som båda har lång och gedigen erfarenhet av branschen.

Vi arbetar med privatpersoner och företag i små och stora uppdrag vilket innebär en stor variation i arbetet. Vi har en lång erfarenhet inom industriarbete och våra kunder är bland annat LKAB, Ragn-Sells, Ferruform och DynaMate.

Vi arbetar också med små och medelstora byggföretag där uppdragen kan bestå av mindre rördragningar såväl som fullständiga VS-installationer vid nybyggnationer av villor.

Vi har en stor kundkrets av privatpersoner där uppdragen kan bestå av värmepumpsinstallationer, blandarbyten, stamrenoveringar och avloppsrens, montering av badrumsinredning mm. Kort sagt mycket varierande.

Rör City har även en stor och ny VVS-butik där vi säljer allt från badrumsinredningar, kakel, badrumstillbehör till kopplingar och rör.

Vi har även 3 plattsättare anställda som arbetar med badrumskonceptet vilket innebär att vi erbjuder kunden en helhetslösning på badrumsrenoveringar. Från inspiration till installation.

Comfort Rör City i Luleå AB är ett lokalägt företag anslutet till Comfort-Kedjan. Comfort-Kedjan totalt har mer är 2 100 medarbetare i 120 anslutna företag. Detta gör Comfort marknadsledare inom VVS-installation och tongivande aktör inom entreprenadbranschen. Till detta kan läggas 63 butiker spridda från norr till söder som tillsammans gör oss till specialisterna inom vatten och värme!

Att arbeta hos oss på Comfort Rör City i Luleå AB innebär ett varierat arbete bland trevliga medarbetare. Låter det intressant får du gärna kontakta oss!

B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av industri och svetsning är meriterande.

Sune Olsson, VD 070-675 70 46 eller sune.olsson@lulea.comfort.se