Kopiera länk

Om oss

Om Rör City Luleå

Rör City i Luleå AB är ett VVS-företag i centrala Luleå. Företaget ägs av Sune Olsson och Mikael Bergström som båda har lång och gedigen erfarenhet av branschen.

Vi arbetar med privatpersoner och företag i små och stora uppdrag vilket innebär en stor variation i arbetet. Vi har en lång erfarenhet inom industriarbete och våra kunder är bland annat LKAB, Ragn-Sells, Ferruform och DynaMate.

Vi arbetar också med små och medelstora byggföretag där uppdragen kan bestå av mindre rördragningar såväl som fullständiga VS-installationer vid nybyggnationer av villor.

Vi har en stor kundkrets av privatpersoner där uppdragen kan bestå av värmepumpsinstallationer, blandarbyten, stamrenoveringar och avloppsrens, montering av badrumsinredning mm. Kort sagt mycket varierande.

Butiken

Rör City har även en stor och ny VVS-butik där vi säljer allt från badrumsinredningar, kakel, badrumstillbehör till kopplingar och rör.

Välkommen!

Certifieringar

För att uppfylla våra kunders krav och förväntningar erbjuder vi generösa garantier, uppdaterade kvalitetssäkringssystem och regelbundna kontroller. Dessutom utvecklar vi vår samlade och individuella kunskap kontinuerligt, vilket bekräftas genom certifieringar och dokumenterad behörighet. Läs mer om våra certifieringar här.