Kopiera länk

Om oss

Om Rör-Karlsson

Rör-Karlsson har drivits av samma familj sedan 1917. I dag är det tredje generationen Håkan och fjärde generationen Lars som äger företaget. Femte generationen Eric arbetar som montör så framtiden finns i bolaget.

Sedan 2005 ingår Rör-Karlsson i Comfort-kedja med 130 medlemsföretag, drygt 1 600 certifierade montörer och 65 butiker.

Rör-Karlsson finns representerade i Mönsterås och Oskarshamn, men arbetsområdet sträcker sig även till övriga grannkommuner samt Öland. Med över 20 medarbetare är vi en av de större aktörerna i VVS-branschen inom vår region.

Vi står till tjänst med allt som har med rörinstallationer att göra – från enkla reparationer och badrumsrenoveringar till komplicerade industriarbeten och är certifierade enligt ISO EN 9001 och ISO EN 14001.

Kvalitet och miljö

Vi är certifierade enligt ISO EN 9001 och ISO EN 14001..

CLS 2005, som är utvecklat specifikt för Comfort-kedjan, bygger på de senaste internationella standarderna ISO 9001 och ISO 14001.

Systemet är även kompletterat, för att klara de krav som gäller specifikt för VVS-branschen. För att försäkra att medlemsföretagen verkligen arbetar mot satta mål, granskas deras arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö regelbundet av externa revisorer.

Kvalitet – att ge kunden det kunden vill ha Syftet med kvalitetsarbetet är att uppfylla kundernas krav och deras förväntningar. Exempel på rutiner som kvalitetsarbetet styr är inköp, arbetsplanering, avtalshantering och utförande av de tjänster som kunderna beställer.

Säker vatten

Alla Comforts montörer har genomgått utbildning i Säker Vatten, ett regelverk som VVS-branschen har tagit fram för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning.