Kopiera länk

Om oss

Om oss

Vi är ett rörföretag inom service och entrepenadverksamhet med verksamhet i Södermanland med omnejd. Vi har varit verksamma i Katrineholm sedan 1983 och utför alla slags arbeten inom VVS-sektorn.

Oppunda VVS-service omsätter ca: 65milj/år. och har idag ca 40 personer anställda, varav 30 montörer. Vår styrka ligger i att inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi har alltid rätt personal på rätt plats för alla förekommande arbeten inom branchen.

MEDLEM I COMFORT

Vi ingår i Comfort-kedjan som är en ekonomisk förening bestående av 130 rörföretag från norr till söder. Inom Comfort ställs hårda krav på ekonomi, utveckling, kvalitets- och miljösäkring. Detta kontrolleras löpande av kvalitets- och miljörevisorer.

MED KUNDEN I CENTRUM

Entreprenader är en stor del av vår verksamhet. Vi har en stor erfarenhets bank att luta oss mot. Våra kalkylatorer besitter ett stort kunnande och utför kalkyler för de mest varierande jobb, ofta totalentreprenader, där vi själva står för totallösningarna.

Vi utför även alla i branschen förekommande rörservicearbeten. Vi har ett stort antal välfyllda servicebilar som utgår från Katrineholm.